2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 65 پست

عزیزم از چیزی نترس ، به هیچ وجه بچه جاریتو نزن 

اومد درخونتونو زد درو باز کن بگو دیگه حق نداری بیای خونه ما 

جیغ و داد بزن سرش 

بهش بگو بی ادب بیتربیت 

زیادم نرو پیش اون جاریت سر سنگین باش پیشش 

اگه بار دیگه ای گفت زنعموت بچس 

بگو ادم بچه باشه ولی پیر و زبون نفهم نباشه

شینقیلی نانای نانای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا راس میگم میاد میگه زن عمو بابام داداش توعه بابابزرگ باباعه توعه روسریتو بزار زمین منم میگم میدو ...

من جای تو بودم میخوابوندم دهن بچه تا تربیت بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من جای تو بودم میخوابوندم دهن بچه تا تربیت بشه

منم پیش مامانش گفتم ب زن داییت هاهم فحش میده ب خالتم فحش میدی یا فقط منم ک فحش میدی اونم گفت ن ب اونا فحش نمیدم منم گفتم ب په ب منم فحش نده مامانشم ناراحت شد بعدش گفت ب زندایی هاش فحش بده میزنم صدای سگ بده شوهرمم گفت ب زن منم فحش داد بزن صدای سگ بده اونم ناراحت شد اختم تخم کردشوهرشم گفت وقتی شما میایین خونه بابام ما نمیاییم تا فاصله حفظ بشه شوهرمم گفت چ بهتر

منم پیش مامانش گفتم ب زن داییت هاهم فحش میده ب خالتم فحش میدی یا فقط منم ک فحش میدی اونم گفت ن ب اون ...

واای خدایی خیلی پررو هستن.. این از عواقب نزدیک هم زندگی کردنه.. ما سه تا جاری هستیم از هم دوریم..سالی دو سه بار جاریا را میبینیم همیشه احترام همو نگه میداریم با اینکه به شدت از نظر حجاب و مسائل دیگه متفاوتیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
واای خدایی خیلی پررو هستن.. این از عواقب نزدیک هم زندگی کردنه.. ما سه تا جاری هستیم از هم دوریم..سال ...

این خیلی قشنگه کاش منم ازش دور بودم درحد خونه هم مهمون میرفتیم