2777
2789

خانما میشه راهنمایی کنید منو مخصوصا کسایی ک خیاط هستن یا رشته طراحی دوخت بودن... من دیپلم تجربی دارم ب دلایلی ادامه ندادم دیگه رشته مورد علاقه خودم فنی طراحی لباس یا طراحی دوخت بود.. الان آموزشگاه خیاطی دارم میرم مدرک هم میدن من سه دوره نازک دوزی و ضخیم دوزی و لباس شب رو میرم.. بنظرتون همین مدرک آموزشگاه فنی کافیه یا ن مدرک دانشگاه ( دانشگاه آزاد) خوبه برم؟؟ در آینده مدرک دانشگاهی ب درد میخوره یا ن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد خیاطی من خودشون تا دکتری خوندنمن چند تا از خانمای دانشجو هم دیدمو حرفشون اینه شما با دانشگاه خ ...

پس مدرک دانشگاهی برا شغل هیچ تاثیری نداره.؟؟ من کاری ب مهارت ندارم

پس مدرک دانشگاهی برا شغل هیچ تاثیری نداره.؟؟ من کاری ب مهارت ندارم

بنظر استاد من نه

چون شغل خیاطی هم این شکلیه که هر جا بخوای استخدام بشی

مهارتت میسنجن

مهم نیست مدرکت چیه

مثلا من یادمه تو مزون استادم بودم 

دنبال یه دوزنده بود

خانمه اومد نمونه کار آورد گفت شاگردتون بودم تو دانشگاه

گفت من باید دوختت ببینم ببینم میتونی کاری که من میخوام انجام بدی یانه

مگر شغل دیگه ای تو حیطه متفاوتی بخوای بری 

بنظر استاد من نهچون شغل خیاطی هم این شکلیه که هر جا بخوای استخدام بشیمهارتت میسنجنمهم نیست مدرکت چیه ...

همین تو حیطه های مختلف، طراحی لباس، مزون و تولیدی مدرک دانشگاهی کاربردی نداره؟ 

همین تو حیطه های مختلف، طراحی لباس، مزون و تولیدی مدرک دانشگاهی کاربردی نداره؟

فکر نمیکنم

یعنی بیشتر از این اطلاع ندارم

برای مزون تولیدی هم تا جایی که من پرسیدم فقط پول و مدرک فنی حرفه ای لازمه

حرفی از دانشگاه نیست