2777
2789
عنوان

رمان نخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 159 پست
گتسبی بزرگ چی بود اخه مزخرف بود واقعا

گتسبی بزرگ به نسبت رمان های دیگه واقعا رمانی مغز دار و عمیق هست ولی نمیدونم شاید شما گذری خوندی و داستان سطحی اونو درک کردی ... اگه گفتی در پایان قصه گتسبی چه چیزی توی ابتدای کتابش نوشته بود که پدر گتسبی اونو خوند ؟ 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

برعکس به عرضت رسوندنا فنلاند شاد ترین کشور دنیاس

بله در اینترنت و ... اینجوری هست بنده در فنلاند زندگی کردم عزیزم

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گتسبی بزرگ به نسبت رمان های دیگه واقعا رمانی مغز دار و عمیق هست ولی نمیدونم شاید شما گذری خوندی و دا ...

یادم نمیاد چون واقعا از اول که خوندمش اصلا دوسش نداشتم و داستانش برام مجذوب کننده نبود که بخوام بخاطرش بسپارم

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یک سال طول کشیددد؟؟؟؟؟؟روزی یک صفحه هم میخوندید بازم زودتر تموم میشد😬صد سال تنهایی رمان سنگینیه برا ...

روایت های تو در تو ، اسم های مشابه و خیلی چیزا پیچیدش کرده

چندین آئورلیانو هست

چندین آرکادیو هست 

شما باید هفت نسل از زندگی یک خانواده رو ادامه بدی 

برای اینکه این شخصیت ها را با هم اشتباهی نگیرید کلی باید وقت بزارید و هدف نویسنده هم همین بوده

خودمم یکم کار داشتم آروم آروم میخوندم بخاطر همین طول کشید

یه نشونه بده فنلاند بودی ، از کتابخونه ت هم عکس بده

شرمنده ام نیازی به اثبات به شما ندارم

من اصلا رمان تلگرامی نخوندم عزیزممن تمام اثار داستایوفسکی رو خوندم از نویسنده های روسی اثار ماکسیم ک ...

خدا بیشترش کنه این فهرست شما رو 

جهان‌بینی اون نویسنده این بوده 

ادگار آلن پو نویسنده شهیر آمریکایی فقققققققققط داستان های جنایی می‌نوشت و یکی از سردمداران هست

نمیشه بگی چون دزد و پلیسی می‌نوشته بخاطر اون مشهور شده

یا نویسنده رمان گرسنگی کنوت هامسون نروژی 

از هیتلر دفاع می‌کنه و میگه این شخص کسی هست که ناجی جهان هست 

۹۰٪ از طرفدارانش رو از دست میده ولی روی حرفش میمونه

نمیشه بگی دلیل شهرتش اینه

یا فلسفه شوپنهاور کلا بدبینانه اس و به زنان فحاشی می‌کنه 

نمیشه رأی کلی. داد 

یا خیلی کسان دیگه 

شما کتاب عناصر داستان رو از جمال میرصادقی بخون قطعا کمک وافری بهت می‌کنه 

من اصلا رمان تلگرامی نخوندم عزیزممن تمام اثار داستایوفسکی رو خوندم از نویسنده های روسی اثار ماکسیم ک ...

معلومه عاشق روان شناسی زرد هستی 

اینکه بگن همه چیز خوبه 

ب هرچیزی میخوای میرسی بنویس تا برسی فکر کن تا برسی 

بهت توصیه میکنم کتاب تکه های از یک کل منسجم رو بخونید 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست