2777
2789
عنوان

رمان نخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 159 پست
دوست خوبم من الان در ناامیدترین برهه زندگیمم و اظطراب چیزای الکی ذو دارم ، میشه چن تا رمان شاد یا کت ...

ببخشید میام تو حرفاتون 

به نظرم فیلم ببین حالت خوب میشه 

چندتا فیلم خوب از کوبریک ، هیچکاک، مارتین اسکورسیزی ، دی پالما، کوروساوا 

کنجکاوم کردی برم بخونم😅

پیشتر نظر دادم که فیلم ببینی

اگرم تمایل به دیدن فیلم نداری تا رمان خوب بهت معرفی کنم

امااااااااااا

بازم تأکیدم بر اینه برای رفع استرس فیلم آرامشبخش ببینی که آروم چشمات بیاد رو هم و چرت بزنی

خواستی بگو تا بهت فیلم هم معرفی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه معرفی کنید که خیلی ممنون میشم...

خانه دوست کجاست ؟

زندگی و دیگر هیچ

زیر درختان زیتون

این سه تا خییییییییییلی خییییییلی خییییییلی مهم هستن به ترتیب ببینشون

فوق العاده ن

بعد این سه تا 

در دنیای تو ساعت چند است ؟ رو ببین 

هر موقع دیدی بهم بگو تا بریم مرحله بعد

خانه دوست کجاست ؟زندگی و دیگر هیچزیر درختان زیتوناین سه تا خییییییییییلی خییییییلی خییییییلی مهم هست ...

فکر کنم شما فیلمای و رمان های زمان جوانیتون رو پیشنهاد میدین کلا چیزایی که اول معرفی کردین کلاسیک و قدیمی هست فیلمای سیاه و سفید آمریکایی و فیلمای قدیمی ایرانی و ...

متولد قبل انقلاب باید باشین 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

فکر کنم شما فیلمای و رمان های زمان جوانیتون رو پیشنهاد میدین کلا چیزایی که اول معرفی کردین کلاسیک و ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣هرکسی فیلم درست درمون دید و طرفدار سینمای آبدوغ خیاری نبود مثل فیلمای حاتمی کیا و...مال چندین دوره پیشه؟؟🤣🤣🤣

نه عزیزم من ۳۰ سالمه😌😌

🤣🤣🤣🤣🤣🤣هرکسی فیلم درست درمون دید و طرفدار سینمای آبدوغ خیاری نبود مثل فیلمای حاتمی کیا و...مال ...

اهوم فیلمای جدید خوبی هم ساخته شدن البته

کیفیت بالا باشه

تو ایران نمیگما

فیلمای جهانی منظورمه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

دوست خوبم من الان در ناامیدترین برهه زندگیمم و اظطراب چیزای الکی ذو دارم ، میشه چن تا رمان شاد یا کت ...

یه چیز بگم شاید باور نکنی ولی توی این موقعیت اصلا کتابی نخون ! سعی کن در مسیر حل چالش ها قدم برداری ناامیدی رو شکست بدی ولی نه با کتاب 

چون کتاب شادی هم بده کاذبه !

میتونم بپرسم چرا ناامیدی؟

یه چیز بگم شاید باور نکنی ولی توی این موقعیت اصلا کتابی نخون ! سعی کن در مسیر حل چالش ها قدم برداری ...

با حرفات موافقم درست میگی چون با کتاب بقول شما فقط امید کاذب یا خوشحالی کاذب دریافت میکنم ؛ می‌دونی قصد دارم آزمون استخدامی آموزگاری که تو اسفند برگزار میشه رو شرکت کنم و با اینکه خیلیا فقط با یک ماه خوندن قبول شدن ولی من فقط به خودم میگم تو نمیتونی نمیشه دیره😭😭😭خسته شدم اینقدر از خودم شکایت کردم خسته شدم اینقدر خودمو دست کم گرفتم😭😭

مورد بعدیش اینکه یه پسری رو دوس دارم قبلاً خیلی احوالم رو می‌پرسید ولی تازگیا اصلا احوالمو نمیپرسه شاید دو ماه یکبار اونم خودم بهش پیام بدم بخدا خسته و😭😭

همش میگم مگه چمه که اینجور باهام رفتار می‌کنه...

بخدا از صبح تا شب تو اتاق راه میرم و با خودم حرف میزنم و با عالم و آدم تو خیالم درگیرم ، نه درس میخونم نه کاری میکنم😭 

دیگه خسته شدم ، دلم میخواد برم یه جایی از ته دلم داد بزنم و کمک بخوام😭😭😭

بارها میخواستم برم مشاوره ولی تو شهرمون نه مشاور خوبی هست نه خانوادم اجازه میدن برم و نه پول بهم میدن 😭😭😭

واسه همین گفتم شاید با یه کتاب یا فیلم بتونم به زندگی برگردم باورت نمیشه از ته دلم میخام این شرایطم بهتر شده🥺🥺🥺