2777
2789

مثلا ما تهرانیا خیلی خرج میکنیم 

خانمای زنجانی و اصفهانی نه، 

دیگه کدوم شهرا خیلی دست و دل بازن؟ 

شما چطور مثل من دست و دل بازید 🤣🤣

مدیونید فکر کنید رفتم کلی لباس خریدم میخوام خودمو آروم کنم 🤣🤣

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم اکانتت با امضا و پروفایلت همخونی داره کاملا😂

ولی ته این تاپیک دعواس بیا و ببین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شما ولخرجی ن دست و دل باز 

من دست و دل بازم برای بقیه هم تا جایی که بتونم کمک میکنم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
اسم اکانتت با امضا و پروفایلت همخونی داره کاملا😂ولی ته این تاپیک دعواس بیا و ببین

🤣🤣🤣🤣🤣 وای دهنت سرویس 

دعوا شد تگت میکنم با دوتا چایی شیرینی بیا 

جنوبی ها خصوصا بندرعباسی ها بشدددت اهل خرج کردن و ریخت و پاشن بشدددت بخشنده هم هستنمن بندرعباسی نیست ...

جدییی بندر عباسی ها خیلی خرج میکنن؟ 

🤣🤣🤣🤣🤣 وای دهنت سرویس دعوا شد تگت میکنم با دوتا چایی شیرینی بیا

فقط جای بوسایی که امیرحسین رو کردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جدییی بندر عباسی ها خیلی خرج میکنن؟

بندریا خیلی پولدارن خیلیم خرج میکنن خدمات زیبایی مثل مژه و ناخن و اینا خیلی گرونه تو بندر تقریبا دوبرابر مشهد

مشهدیام دوحالت دارن یا اصلا خرج نمیکنن یا خیلی خرج میکنن

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است