2777
2789

راضی هستید از اینکه برای چند تا هدف زمان گذاشتید؟

من غیر از اینکه مسئولیت خانه داری با منه و بچه کوچیکم دارم، از نظر رشد خودم سه تا هدف دارم و روی سه موضوع دارم کار میکنم. همه ش تردید دارم نکنه اشتباه میکنم روی یکیش سرمایه گذاری نمیکنم با این زمان کمی که دارم با بچه. ولی وااااقعا نمیتونم هیچ کدومو رها کنم. هرکدوم به قسمتی از علاقمندی ها یا چیزای مهم زندگی م مربوط میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اوج تلاش برای رسیدن به هدفم از دست دادم یه بازه ای افسرده شدم

رشتم معماریه حتی سرکار نمیرم یه بار کارآموزی رفتم عذرم خواستن دیگه میترسم جایی برم

خیلی رویا داشتم که دیگه میترسم بهش فکرم بکنم

شدم یه دختر خونه دار که دلش نمیخواد جز خونه مامان باباش جایی بره

وای که چقد من اشتباه کردم

چون اوج تلاش برای رسیدن به هدفم از دست دادم یه بازه ای افسرده شدمرشتم معماریه حتی سرکار نمیرم یه بار ...

امکانشو داری از نظر مالی چند جلسه بری روانشناس؟

من خیلی افسردگی رو تجربه کردم عزیزم. ارشدم به خاطر افسردگی م چهارسال طول کشید. نزدیک بود انصراف بدم. ولی رفتم روانپزشک و روانشناس و بهم کمک کردن خودمو جمع و جور کردم، پایان نامه مو نوشتم و دفاع کردم. باز بعد از زایمان افسردگی شدیدی گرفتم. حتی نمیتونستم از بچه م نگهداری کنم وقتی حدودا یک ساله بود. بازم دارو و تراپی رفتم تا خوب شدم و دوباره برای خودم رویا ساختم و هدف گذاشتم.

خوب میشه افسردگی ت درمانش کن. دوباره دنیا قشنگ میشه. البته که تو مملکت ما کلا هزار عامل ایجاد کردن افسرده بشیم. ولی خب با همه اینا میتونی بلند بشی دوباره از جات عزیزم.

امکانشو داری از نظر مالی چند جلسه بری روانشناس؟من خیلی افسردگی رو تجربه کردم عزیزم. ارشدم به خاطر اف ...

حدودا چقدر هزینش میشه ؟

و چند جلسه طول میکشه؟

یکم دست و بال همسرم بستس خودمم روم نمیشه از خانوادم بخوام اگر گرون باشه

من خیلی ریختم تو خودم

خونه بابام برادرم اذیتم می‌کرد سر عاشق شدنم به سختی پای همسرم موندم

بعد دوره عقدمون به لطف خانواده شوهرم ۴ سال شد و زجر کشیدم

۲۰ کیلو چاق شدم

اصلا دلم عروسی نمی‌خواست با هیکل چاق

از عروسیم و عکس و فیلم و لباس و هیکل میکاپمم خوشم نمیاد

خونه خودمم که اومدم مادر شوهرم هی دخالت میکنه برو سرکار برو چیزی یاد بگیر

پدر شوهرم چون دیده بود شوهرم هم دانشجوعه هم شاغل سر من داد کشید و گفت مرد کار کند زن کار کند تا چرخ روزگار بگردد. بابای من آدم خیلی خوب و سرشناسیه از خانواده ثروتمندیم. جهازی که دادن هیچ کدوم از خانواده و فامیل شوهرم ندیدن . بابام پول رو پولمون گذاشت خونه خریدیم

خودم باهاشون خون گرم و مث دخترشونم 

ولی اونا من به چشم دختر ندیدن مادرش منو با شکلات فروش مانتو فروش کتابدار و گل فروش آنلاین هی مقایسه میکنه تو فامیلاشون

دیونم کردن

زورم به اونا نرسید زدم موهای خوشگلم از ته زدم چون نمیتونستم ازش مراقبت کنم

حدودا چقدر هزینش میشه ؟و چند جلسه طول میکشه؟یکم دست و بال همسرم بستس خودمم روم نمیشه از خانوادم بخوا ...

من که چندسال رفتم. اونقدر تراپی برام مفید بود که ادامه دادم سالها. ولی شما الان چندماه بری مطمئنم خیلی شرایطت بهتر میشه. من بار اول شاید حدود ۱۰ جلسه رفته بودم. البته دارو هم میخوردم.

عزیزدلم الان که خانواده ت دارن میدونم سخته ولی ازشون کمک بگیر و تراپی رو برو مطمئن باش حالت بهتر میشه.

مهم نیست که لزوما بری سرکار یا دانشگاه یا هرچی. مهم اینه به نقطه ای برسی خودتو دوست داشته باشی. حرفای بقیه نتونه اذیتت کنه. چه سرکاری بری چه نری. با تصمیم خودت و انتخاب خودت باشه و حالت با خودت خوب باشه.

حدودا چقدر هزینش میشه ؟و چند جلسه طول میکشه؟یکم دست و بال همسرم بستس خودمم روم نمیشه از خانوادم بخوا ...

در مورد قیمتش هم تعرفه روانشناس با مدرک ارشد الان ۵۰۰ هست. یعنی حداقلش ۵۰۰ه. روانشناس من همینو می‌گرفت. ولی خب اغلب حدود یه تومن میگیرن. شهرای بزرگتر بیشتر نمیدونم شهر بزرگ هستی یا نه.

مهم نیست چیه

اگه علاقه داری به اون کار یعنی قطعا درسته

ما به دنیا اومدیم اهداف و علایقمون رو دنبال کنیم اگه قرار باشه به نحو دیگری برخورد کنیم پس چرا زنده ایم؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مرسییییی

♥️♥️

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من حس میکنم فقط گوش میدنو بعد چیزایی میگن که ته ذهن خودمم هست ولی میل به انجامش نیس

اتفاقا روانشناس من از اوناست که اصلااااا راهکار نمیده. گوش میده سوال میپرسه و همون سوالاش کلییییی چراغ تو ذهنم روشن میکنه.

کمک میکنه خودم راه حل متناسب با زندگی خودمو پیدا کنم. ذهنیتم رو تغییر میده