2777
2789
عنوان

رمان نخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 159 پست
به شما میگن کتابخون جوگیردوست عزیز کتاب برای ارامش روح آدمه، حتی همون رمان خوندن هم مغز رو تقویت میک ...

چرا مثلا جوگیر ؟ من بیشتر رمان هایی که خوندم رمان های تاپ جهانی بوده و من وقتی کتابی میخونم کامل هضمش میکنم و شما از یک رمانی که خوندم سوال بپرسی من کامل جواب میدم حتی سالها پیش خونده باشم

مسئله اینجاست که جوگیری دقیقا همینه به اطلاعات ناقصی که به مغز میدیم بگیم تقویت مغز ؟؟!!! تقویت با چی ؟ با ناامیدی و افسردگی و بیماری و شرورهای ترشح شده از مغز یک انسان روانی دیگر ؟ میدونستی بیشتر نویسندگان رمان ها مشکلات روانی روحی داشتن و آدم های نرمالی نبودن و همون حالات رو به شما تزریق میکنند ؟ 

شما میتونی بجای رمان بری بازی ریاضی انجام بدی مغزتم قشنگ در حد انیشتن تقویت میشه ولی نمیری سراغش چون که تقویت مغز نیست شبیه تزریق به یه معتاده

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

فردا مرغ درست کن😂 دوشبه منو داری میبینی دیگه روز سوم باید بخوری😂

لعنتی امروز خوردم🤣🖐🏻

ولی فردا هم باس درس کنم حالا تو ورشکستمون میکنی میدونم🚶🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر اهو خانوم رو هم بخون

دیگه دلم نمیخاد رمانی بخونم

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بهتره بگیم رمان هایی که بر اساس توهمن نخونین وگرنه رمان های خیلی قشنگی هستن که میشه ازشون درس زندگی ...

یه رمان هست به اسم در جستجوی زمان از دست رفته از مارسل پروست 

شاهکار قرن و غرب هست 

یعنی چی؟

یعنی تاریخ غرب و هنر و معماریش رو به ما نشون میده

آثار هنری غربی رو راجع بش صحبت می‌کنه

نمیشه این اراجیف اینترنتی رو رمان تلقی کرد.

رمان تعریف داره

رمان مقدمه و موخره داره

استارتر اومده یه نسخه پیچیده داره به همه میده چون خودش رمان های عاشقانه و رمانتیک و احمقانه تلگرامی خونده 

بره جنگ و صلح از تولستوی رو بخونه

برادران کارامازوف از داستایوفسکی رو

نه چیزی که رمان نیست

من رمان هایی که خوندم و خیلی از فرصت های زندگیمو به پاش گذاشتم مثلا یه کتابی بود یک سال طول کشید تما ...

گتسبی بزرگ چی بود اخه مزخرف بود واقعا

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

چرا مثلا جوگیر ؟ من بیشتر رمان هایی که خوندم رمان های تاپ جهانی بوده و من وقتی کتابی میخونم کامل هضم ...

عزیزم قطعا کسی که کتابخون واقعیه هرنوع کتابی رو میخونه. حالا یه سبک رو بیشتر میخونه یه سبک دیگه‌ارو کمتر ولی هر نوعی رو میخونه که از هر ژانری یه حرفی واسه گفتن داشته باشه

به شما گفتم جوگیر چون دقیقا مثل اینایی صحبت کردین که تازه کتابخوندن رو شروع کردن( میگم مثلشون)

حرف شماهم درسته ولی رمان خوندن در کنار بقیه کتابا هیچ عیبی نداره باعث میشه اگه کسی خواست نویسندگی رو شروع کنه با هر نوع ادبیاتی اشنا باشه

🗝
به نظر من خود کتاب خوندن هم خودش سواد میخواد تا چار نفر کتاب میخونن ادای روشن فکرا رو میگیرن

باید از این ادما که فکر میکنن با خوندن چن تا کتاب دیگه همه چیو میدونن فرار کرد 

یه رمان هست به اسم در جستجوی زمان از دست رفته از مارسل پروست شاهکار قرن و غرب هست یعنی چی؟یعنی تاریخ ...

من اصلا رمان تلگرامی نخوندم عزیزم

من تمام اثار داستایوفسکی رو خوندم از نویسنده های روسی اثار ماکسیم کورگی رو خوندم و شما خط به خطش را بپرسی من حفظم شاید بتونم اجراش هم بکنم

همه ی این نویسنده ها به نوعی حس سرکوب ناامیدی تیرگی و ... را منتقل میکنند دلیل محبوبیتشون هم همینه یکی بیاد از گل و بلبل بنویسه همه میگن چه بی نمک اومده چیزهای طبیعی زندگی رو نوشته ، نویسنده جرات داشته باشه باید بیاد از سیاست بنویسه از مشکلات اجتماعی بنویسه

که آخرش میشه کتاب هایی که شما میفرمایی

شما برو کتاب مرگ ایوان ایلیچ از تولستوی رو بخون 

از کافکا و سارتر و ... هم بخون اگر فکر خودکشی با طناب دار به فکرت نزد بیا هرچی میخای بارم کن

من یه کتاب خوان حرفه ای هستم از اول نوجوانی یاد گرفتم بخونم و بیش از هزار جلد کتاب خوندم

ولی الان که از بالا به تمام کتاب ها نگاه میکنم کتاب های رمان تو جامعه افسردگی و ناراحتی رو ترویج میکنه نه شادی و رشد

من رمان هایی که خوندم و خیلی از فرصت های زندگیمو به پاش گذاشتم مثلا یه کتابی بود یک سال طول کشید تما ...

عزیزم ترجمه ش از کی بوده و همچنین ناشرش چون این دو خیلی مهمن

بعد مارکز نویسنده‌ی ایدئولوژیکی هست

سبکش سوررئالیسم جادوی هست پر از نماد و سمبل و نشانه هایی از آمریکای لاتین هست

شما قبل از خواندن صد سال تنهایی

از سوررئالیسم چیزی خوندین؟

شما چیزی از سمبل های آمریکای لاتین میدونید

منم مثل شما بودم

یه مجموعه داستان کوتاه داره والا باالله من یه داستانش رو ده بار خوندم متوجه نشدم که نشدم 

آخر سر رفتم کتاب مکتب های ادبی از دکتر سیروس شمیسا رو خوندم که تازه فهمیدم چیه

یک سال طول کشیددد؟؟؟؟؟؟روزی یک صفحه هم میخوندید بازم زودتر تموم میشد😬

صد سال تنهایی رمان سنگینیه برای شروع رمان خوندن زیاد خوب نیست من الان یه رمان میخونم نهایتا دیگه خیلی اگر سنگین باشه سه چهار روز فکرمو درگیر کنه

شما قبل شروع یه کتاب باید ببینید به چه سبکی علاقه دارید یه خلاصه مختصر از اون کتاب تو گوگل ببینید بعد شروع کنید 

مثلا من عاشق رمانای کلاسیک مثل بلندی های بادگیرم و خیلی از خوندنش لذت بردم ولی برعکس رمان ملت عشق که خیلی معروفه برام کسل کننده بود 

من اصلا رمان تلگرامی نخوندم عزیزممن تمام اثار داستایوفسکی رو خوندم از نویسنده های روسی اثار ماکسیم ک ...

عزیزم چون حقیقت زندگی همینه هر چی بیشتر بدونی بیشتر غمگین میشی

شما میگی سیاسی باشه ولی حتی با خوندن کتابای جورج اورول هم غمگین میشی چون کلا حقیقت دنیا همینه