2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عروسمون هيچ مشكلي ندارم 

بهش هم گفتم با شوهرت بحث كني دعوا كني به من ربط نداره اما واي از روزي كه به مامانم يه كلمه بالا پايين بگي يا بفهمم داداشم رو الكي اذيت ميكنه 

از ٤ جهت مختلف پاره ش ميكنم 

ميشه مگه آدم روي برادرش يا مادرش حساس نباشه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه باور کن اتفاقا اصلا کاری به کارشون ندارم...شاید ماهی یکبار همو ببینیم...باور کن از ازدواجشون تا & ...

اره واقعااشتباه محض جلوخانواده خودت یاخانواده شوهرت باهم دعواکنین ....

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من زن داداشمو پاره پاره میکنم اگه به داداشم بگه بالا چشت ابرویه خیلی دست به راه پا به راست

اونمخ بهت توهین میکنه 

دختر مردم کلفت خونه شما و کنیز دادشتون نیست 

قرار هم نیست کسی به کسی توهین کنه 

ولی اگه اختلافی بین برادر و زنش پیدا شد بزارین خودشون حل کنن و تا زمانی که کمک نخواستن وارد حریم خصوصیشون نشید 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
داداشت چی؟ طرف تو رو میگیره یا زنشو؟

اصلا تاحالا نگفته بالا چشت ابرویه خخخخ

داداشم خیلی با سیاسته

یه شکلی میون ما 3 تا خواهرو زنشو گرفته که عشق میکنیم 

اولا زنش اصلا کار نمیکرد ، با سیاست و علاقه بهش فهموند که باید کمک ما بکنه و به مافهموند ارزش زنشو بدونیم

ولی واااای به اون روزی که بفهمم داداشمو اذیت کرده، اصلا به داداشم کار ندارم خون جلو چشامو میگیره😢😢

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
اونمخ بهت توهین میکنه  دختر مردم کلفت خونه شما و کنیز دادشتون نیست  قرار هم نیست کسی به ...

چی میگی عزیزم

فازت چیه، کلفت چیه 

برو یه ارامبخش بخور😂😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
عزیزم برادر دارم  ایشون خودش میدونه و زنش  مشکلی هم باشه تا زن برادرم بهم نگه خودم دخالت ...

آفرین به شما خواهرشوهر نمونه.ولی حتما عروس خودتونم خوبه.نسخه خوب بودن همیشه و در مقابل همه آدما جواب نمیده

اصلا تاحالا نگفته بالا چشت ابرویه خخخخ داداشم خیلی با سیاسته یه شکلی میون ما 3 تا خواهرو زنشو گرفت ...

ولی مطمئن باش اگه کار به جایی بکشه که مجبور به انتخاب بشه در نهایت بین شما و زنش طرف زنشو میگیره...فکر کنم شوهر شمام همینطور بین خواهراش و شما قرار بگیره شما رو انتخاب میکنه

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...

پاره کنونه امشششششب😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دوستان رلكس رلكس رلكس تر 

خداروشكر ما الان عروس و خواهر شوهر واقعي هم نيستيم 😂😂😂

وگرنه كشته و زخمي ميداديم 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
شما میخوای دیگران و پاره کنی  شما به ارامش نیاز داری

برو پستمو بخون اولا

دوما نیازی به حرف زدن با من نداری وقتی حرفامو نمیپسندی راحت باش😂😂