2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

به خدا منم تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نمیزدم حتی ظرف نمیشستم یا اتاقم و مرتب نمیکردم.ولی وقتی مسئولیت یک زندگی و قبول میکنی و ازدواج میکنی باید مسئولیت پذیر باشی،بعدا که بچه دار بشی میخوای چیکار کنی؟؟؟؟بعدم همیشه احترام خانواده شوهرت و نگه دار تا اون ها هم بهت احترام بذارن من سه ساله ازدواج کردم کوچکترین بی احترامی یا دخالت و اذیتی از طرف خانواده شوهرم ندیدم چون همیشه بهشون احترام گذاشتم و احترام دیدم تو وقتی عاشق همسرتی باید خانوادشم دوست داشته باشی،یکم توی رفتارت تجدید نظر کن عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دارم عزیزم  حساس هم هستی حق دخالت تو رابطه زن و شوهر نداری  خودشون میدونن  همونطور ...

اشتباه خواهرشوهر بوده که پرسیده درست ولی اشتباه عروس که اینجوری پریده بهش خییییلی بزرگتره

نمیدونم والا فک کنم من زیادی به خانواده همسرم احترام میزارم

خلاصه بگم که احترام احترام میاره صاحب تاپیک جان, هرچی بی احترامی کنی خودتم بی احترامی میبین

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تینکربل واقعا از رو دلسوزی گفتم بهش بلاخره من چندین سال تجربه زندگی دارم به نظر من اونایی که نظرات ...

میدونم ولی خب معلومه کم سن و سال و بی تجربست 

من حرفای شمارو قبول دارم😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
اگه برادر و زن برادر داشته باشی بهتر میتونی درک کنی که آدم چقدر روی برادرش حساسه خصوصا اگر ببینه زنش ...

ازاون خواهرشوهرایی ها😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
گیلاس خانوم شما برادر ندارین؟خوب آدم دلش نمیاد زنداداش بیاد بعد عمل داداششو اذیت کنه و دعوا کنه،خوب ...

من زن داداشمو پاره پاره میکنم اگه به داداشم بگه بالا چشت ابرویه

خیلی دست به راه پا به راست

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

بهتره كه سما هم عيب خودت رو ببيني،هر كسي جاي خواهر شوهر و مادر شوهر شما بود همين رفتار و باهاتون ميكرد.خيلي بده كه از الان روتون رو تو روي خانواده شوهرتون باز كنيد،همين كار باعث ميشه حرمت بينتون از بين بره

من زن داداشمو پاره پاره میکنم اگه به داداشم بگه بالا چشت ابرویه خیلی دست به راه پا به راست

داداشت چی؟ طرف تو رو میگیره یا زنشو؟

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
من زن داداشمو پاره پاره میکنم اگه به داداشم بگه بالا چشت ابرویه خیلی دست به راه پا به راست

تینکربل😄😄😄😄😄😄 پاره پاره نکنی عروستونو صلوااااات😂😂😂😂

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮
گیلاس خانوم شما برادر ندارین؟خوب آدم دلش نمیاد زنداداش بیاد بعد عمل داداششو اذیت کنه و دعوا کنه،خوب ...

عزیزم برادر دارم 

ایشون خودش میدونه و زنش 

مشکلی هم باشه تا زن برادرم بهم نگه خودم دخالت نمیکنم 

چون چند وقت دیگه اینا با هم خوب میشن بعد من بده جریان میشم 

بارها زن برادرم زنگ زده و با هام درد و دل کرده 

منم نصیحت کردم اون رفتارت اونجا بد بوده  از اون طرفم زنگ زدم به داداشم که برادر من کارت خوب نبوده باید این  کار و میکردی

بعد چند وقتم صلح برقرار شده اونا عاشقانه تو بغل هم 

منم بده نشدم ... مادر و پدرم هم اصلا نفهمیدن و خیلی هم عروسشون را دوست دارن 

حالا میرفتم دستم و میزدم کمرم و میگفتم چرا اینطور گفتی چرا اون کار و کردی خوب بود ؟؟؟؟؟؟ چون دلسوز داداشم هستم حق دارم هر برخوردی بکنم ؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

شماره زنداداشت پلیز😨😨😨

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ازاون خواهرشوهرایی ها😂😂

نه باور کن اتفاقا اصلا کاری به کارشون ندارم...شاید ماهی یکبار همو ببینیم...باور کن از ازدواجشون تا  بحال سه بار رفتم خونشون...منتها بحث سر اینه ک بیخودو بی جهت گیر بدن به برادر آدم تو خونه پدریش قبول کن هر خواهری باشه دلش میسوزه ازینکه بیخودی برادرش محکوم بشه

وااای اگه من خواهر شوهر میشدم چقدر مهربون میشدم... الان نظرات شمارو میخونم تعجب میکنم چون خواهر شوهرای من اصلا اینجوری نیستن البته که منم کاری به کارشون ندارم..

اینکه چطوری باهامون رفتا شه فقط بستگی به رفتارو شخصیت خودمون داره به نظرم

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام