2777
2789
خوب اخرش چیکار کردی راستی تو قبل زایمان اینجور بودی یت بعدش اینجور شدی

قبل زایمان سه سال قبلش بودم یه هفته ایی بودم اون موقع بعد رفتم دکتر تو این سه سال دوروز یه بار میرفتم زیاد مشکلی نداشتم ولی تو بارداری دوباره همون طوری شدم 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یعنی به خاطر عوارض مولتی ویتامین و اسید فولیک نیس؟ اخه پس چیه یه ماه خوب میشم یه ماه اینجوری ...

میوه آب. سبزیجات زیاد بخور. مخصوصا آب جوشیده شده ناشتا, من خدارو شکر اینکارو کردم یک سال خوب شدم

ی شب ک من زوری نمیزدم مثل انقباض بدنم خودش زور میزد ک بکشتش پایین بین اومدن نیومدنم گیر کرده بود خرچی خودمو نگه میداشتم زور نزنم نمیشد فقط گریه میکردم ک بچم الان میوفته

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
ی شب ک من زوری نمیزدم مثل انقباض بدنم خودش زور میزد ک بکشتش پایین بین اومدن نیومدنم گیر کرده بود خرچ ...

یا خود خدا... میدونم انقد سخته خودش یه پا زایمانه اصن!!!!

مال من اولاش فقط سفته تا اون سفتا خارج بشه ربو ربمو یاد میکنم بعد راحت میاد بیرون... ای خدااا من از همین میترسم موقع حاملگی به بچه اسیب نیاد 

یه چیزی بگم نمیدونم چقدر درسته یا نه شاید ربطی نداشته باشه ولی یه دوستی به من گفت معذرت میخوام س ک س از پشت یبوستو از بین میبره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یه چیزی بگم نمیدونم چقدر درسته یا نه شاید ربطی نداشته باشه ولی یه دوستی به من گفت معذرت میخوام س ک س ...

واقعا؟ من تا حالا نداشتم باورتون میشه از ترس اینکه بدتر بشه وضعیتم!!!

ببین ان خونی که تو کیسه های همورویید تشکیل میشه اونو میگی؟ باید دکتر عمومی برم؟

ببین وقتی معده و روده دچار عفونت باکتریایی میشه یه جوری خودشو نشون میده مثلا با هموروئید میزنه بیرون عفونتش به همراه خون ، دو سوم مردم دنیا یعنی شصت هفتاد درصد مردم این باکتری رو دارن تو معده سالیان سال شایدد علائمش نشون نده خودشو ولی وقتی همزمان چند تا مشکل مثل همین نفخ و یبوست و هموروئید ، درد شکم ، بدبویی دهان پیش بیاد به احتمال زیاد دلیلش همین باکتری هست مخصوصا اگه لاغر هستید احتمالش خیلی زیاده و اگر درمان نشه خدای ناکرده دور از جون همه تون منجر به سرطان معده میشه

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋