2777
2789
ببین ان خونی که تو کیسه های همورویید تشکیل میشه اونو میگی؟ باید دکتر عمومی برم؟

متخصص آندوسکوپی باید تشخیص بده 

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین خودش اسید فولیک داره بازم باید اسید فولیک بر قبل بارداری خورده بشه شما چندشو میخوری

مولتی ویتامین من ۴۰۰ میکرو میلی گرم اسید فولیک داره من اسبد فولیک  یه میلی گرمم میخورم

ببین وقتی معده و روده دچار عفونت باکتریایی میشه یه جوری خودشو نشون میده مثلا با هموروئید میزنه بیرون ...

نه لاغر که نیستم چاق هم‌نیستم معمولی ولی به جز اون همه علایمو دارم مرسی که راهنماییم کردی دوستم حتما میپرسم از دکتر 

نه لاغر که نیستم چاق هم‌نیستم معمولی ولی به جز اون همه علایمو دارم مرسی که راهنماییم کردی دوستم حتما ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله که آزمایش بدی هیچ مشکلی هم نباشه باکتری هم نداشته باشی

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
یه سوال سربسته میپرسم سربسته بگو واقعا بعد از خود درمانیتون😆 خوب شدین؟ خونریزی نداشتین؟ 

الآن مشکلی ندارم این کارو شاید از بعد زایمان که سه سال گذشته پنجبار انجام داده باشم فکر نمیکنم به خاطر اون خوب شدم ولی بعد از انحام کامل تخلیه میشم تا چند روز راحتم دیگه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یا خود خدا... میدونم انقد سخته خودش یه پا زایمانه اصن!!!! مال من اولاش فقط سفته تا اون سفتا خارج بش ...

برامن کلا تیکه نمیشد ی گنده بود تابیاد پایین پدرم درمیومد

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
شنیدم خود پروسه بارداری یبوست ایجاد میکنه تا حالا کسی بوده که با داشتن یبوست بت باردار بشه ؟چیکار ک ...

دست رو دلم نزار كه سه شبه دارم با گريه صبح ميكنم ، در طول روز چند ساعت اونم با درد ميخوابم ، يبوست گرفتم از وقتي باردار شدم و اونم دارم ، فردا نوبت دكتر دارم ببينم چي ميگه 😭😭😭

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"