2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ دلم برات کباب شد😖

یه چیز بگم من حتی کارم به دعا کشید رفتم دعا نویس دعا گرفتم گفتم واسه یبوست میخوام هرروز شکمم کار کنه اونم شل.دعا نویسه کلی خندید بهم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
ینی چی میشه توضیح بدی؟ 

من اصلا هموروئید نداشتم سه چهارماه پیش اولین بار زد بیرون همزمان نفخ شدید و یبوست داشتم سرگیجه و بی حالی ، رفتم یه آزمایش کامل دادم که این خون مخفی در مدفوع هم بود دکتر آزمایشمو دید گفت به خاطر هیلوباکتری معده ست هموروئیدم به خاطر همون بود 

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
قرص آهن نیم ساعت قبل غذا بخوری یبوست نمیگیری اصولا قرص آهن بعد غذا یبوست میاره

قرص آهن ایرانی در هر صورت یبوست میشی من تو بارداری خارجی میگرفتم شوهرمم همش غر میزد بهم کلی پولش میشد

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یه چیز بگم من حتی کارم به دعا کشید رفتم دعا نویس دعا گرفتم گفتم واسه یبوست میخوام هرروز شکمم کار کنه ...

خوب اخرش چیکار کردی راستی تو قبل زایمان اینجور بودی یت بعدش اینجور شدی

اوف یاد یوبوستم افتادم الان همش استرس دسشویی کردن دارم ک نکنه همونجوری شم باز سفت باشه معضل شده برام بخدا ی شب قشنک اندازه سر ی نوزاد بود😭

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
من اصلا هموروئید نداشتم سه چهارماه پیش اولین بار زد بیرون همزمان نفخ شدید و یبوست داشتم سرگیجه و بی ...

ببین ان خونی که تو کیسه های همورویید تشکیل میشه اونو میگی؟ باید دکتر عمومی برم؟