الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من یبوست شدید با نفخ دارم دکترم رفتم خونریزی هم دارم الان در شرف اقدامم ولی میترسم هموروییدم بدت ...
یه آزمایش خون مخفی در مدفوع بده علائمت شبیه بیماری هیلوباکتری معده ست
🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
من یه بار یه هفته شکمم کار نکرد یعنی داشتما گلاب بع روتون ولی به خاطر یبوست میترسیدم برم دیگه بعد یه هفته رفتم یعتی به اندازه یه انار بزرگ مقعدم باز شده بود اونقدر تو دسشویی گریه کردم و زور زدم یادم میوفته گریم میگیره
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
من این علائمو داشتم هموروئید ، نفخ ، یبوست ، بی حالی ، لاغری به خاطر همین هیلوباکتری بود الانم تحت درمانم
🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋