2777
2789
اخه من یبوست شدید با نفخ دارم دکترم رفتم خونریزی هم دارم الان در شرف اقدامم ولی میترسم هموروییدم بدت ...

اول هموروييدو درمان كه اگه نكني بدترين دردارو ميكشي . از من گفتن بود. 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
اول هموروييدو درمان كه اگه نكني بدترين دردارو ميكشي . از من گفتن بود. 

ای جانم عزیزم میدونم به خاطد همین این تاپیکو زدم ولی کمک‌چندانی نشد عزیزم شیاف بزاری خطرناکه؟ سعی کن با روغن زیتون چرب کنی هر روز روغن زیتون بزن یه چیزیم که برای من معجزه کرد توهم انجام بده برای منم دعا کن خوب شم 🤗 کپسول ویتامین ای بگیر هر روز صبح که از خواب بیدار شدی کپسول رو با کارد تمیز پاره کن و به محل ماساژ بده با دستت یا گوش پا ک کن مواظب باش خود کپسول تیزه زخم‌میشه 

انشالله خوب میشی 

منم منتظرم برم دکتر ببینم‌چمه اخه ماه پیس خوب خوب بودم این ماه نمیدونم میگم ساید از اسید فولیکم باشه  هر روز میرم دسشویی ولی با خون ریزی😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم عزیزم میدونم به خاطد همین این تاپیکو زدم ولی کمک‌چندانی نشد عزیزم شیاف بزاری خطرناکه؟ سعی کن ...

كپسول ويتامين اي همونه ك به پوست ميزنن؟؟ نميدونم اينجا هست يا نه من ايران نيستم، فردا دارم ميرم دكتر حتما بهت ميگم چي بهم گفت ، هم هموروييد دارم و دفع به شدت درناك و خوني( يبوستم ك دارم بخاطر بارداريم) ، هم عفونت دارم ، حالا ببين من بدبخت چقدر يهويي همه بلاها سرمه ، فقط دعا ميكنم كرم مُسكن واسه هموروييد نده و بشه تو اين شرايط درمانش كرد چون ماه دومم تا نه ماه عمه ام سرويس شده ، واسه همين ميگم تا باردار نشدي برو اول اونو درمان كن. 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
كپسول ويتامين اي همونه ك به پوست ميزنن؟؟ نميدونم اينجا هست يا نه من ايران نيستم، فردا دارم ميرم دكتر ...

عزیزم باشه منتظرم بیا اینجا بگو دکتر چی گفت. 

ولی تو این کپسول رو بگیر و تا ده روز کاری که گفتمو بکن ببین چه نتیجه ای میبینی ببین کپسول ویتامین ای کپسول زرد رنگ شفاف که مایع روغنی داخلش هست روغنشو بمالون به موضع قشنگ خیلی زود تا یه هفته خوب میشه تو که بترداری فک نکنم داروهای شیمیای برات خوب باشن همین ویتامین ای درمانی کن

عزیزم باشه منتظرم بیا اینجا بگو دکتر چی گفت.  ولی تو این کپسول رو بگیر و تا ده روز کاری که گفت ...

حتما ميخرمش ممنون كه بهم گفتي ، يعني با كپسول اون زائده هموروييد خارجي هم درمان ميشه؟؟ 

حتما ميخرمش ممنون كه بهم گفتي ، يعني با كپسول اون زائده هموروييد خارجي هم درمان ميشه؟؟ 

اون زائده که فقط با لیزر درمان میشه ولی این کپسول اون و میبره داخل و نرم میکنه منم فردا باید بخرم 

اون زائده که فقط با لیزر درمان میشه ولی این کپسول اون و میبره داخل و نرم میکنه منم فردا باید بخرم&nb ...

بيا تاپييك يكي بياد يه حرف تازه تر بگه ... 

منم انجير تقريبا برام بي فايده ست بايد علتو بيابي من با طب سنتي و اسلامي خيلييي بهترشدم البته خون ...

سلام عزیزم میشه بگی طب اسلامی چکارایی کردی منم تازه رفتم بهم جامع وسعدکوفی داده هنوزاستفاده نکردم میگن خیلی داروش میسوزونه شماچی استفاده کردی؟

سلام عزیزم میشه بگی طب اسلامی چکارایی کردی منم تازه رفتم بهم جامع وسعدکوفی داده هنوزاستفاده نکردم می ...

ميسوزونه؟چيو ميسوزونه؟؟

من بواسيرم سرجاشه!

اما خبري ازدرد و خونريزي ديكه نيست الحمدلله

داروي خارجي استفاده نكردم

فقط خوراكي

ميسوزونه؟چيو ميسوزونه؟؟ من بواسيرم سرجاشه! اما خبري ازدرد و خونريزي ديكه نيست الحمدلله داروي خارج ...

عزیزم همون بواسیروشقاقومنظورمه میگن وقتی میمالی روش ازسوزش ادم میمیره نمیشه تحمل کنی میشه لطفابگی داروی خوراکیت چی بود؟ازطب اسلامی چی استفاده کردی یبوستت چطورازبین رفت خاهش میکنم برام بگوبچم٨ماهشه ومن روزی نیس اشک نریزم ازدردخیلی اذیتم کمکم کن لطفا😪

عزیزم همون بواسیروشقاقومنظورمه میگن وقتی میمالی روش ازسوزش ادم میمیره نمیشه تحمل کنی میشه لطفابگی دا ...

داروشون سكبينج بود و زبيب 

من ماست رو براي يه مدتي ب كل گذاشتم كنار

كبدم خيلييي گرم بود درستش كردم

نافم افتادگي داشت اون وو هم درست كرد برام

الحمدلله خيلي خيلي بهترشدم

من يبوست نداشتم ك شكمم كارنكنه

روزه هام تنبله ،ميخوام دفع كنم احساس دستشويي دارم ولي نمياد..

بعضيا كلا شكمشون كارنميكنه و دير ب دير حس دفع دارن ك اون ازمعده ي سرده

داروشون سكبينج بود و زبيب  من ماست رو براي يه مدتي ب كل گذاشتم كنار كبدم خيلييي گرم بود ...

ممنونم گلم ایشالاهمیشه خوب باشی ودیگه هیچ وقت دردنکشی منم مشکل بیرون روی ندارم گلاب بروت بعضی وقتاک یکم خشک باشه زخممودوباره چاک میده ووحشتناک میسوزه مشکلم این زخمس ک هرزگاهی بازمیشه ودردش غیرقابل تحمله ازعملم میترسم چون میگن برگشت پزیره