2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یبوستت رو هرجور شده جلوش و میگرفتی که بواسیر درگیر نشه..من خودم چهارساله یبوستم ولی نمیزارم بمو ...

منیزیم نخور خیلی مضره متخصص بامن دعوا کرد گفت کدوم بی سوادی گفته منیزیم بخوری پدر رودتو دراوردی

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
باید یبوستت رو هرجور شده جلوش و میگرفتی که بواسیر درگیر نشه..من خودم چهارساله یبوستم ولی نمیزارم بمو ...

من اصلا نداشتم بیشتر دسشوییم درکنار سفتی خیلی حجیم و بزرگ بود میمردم تابیوفته پایین بخاطر گندگیش بیشتر اینجوری شدم الاان ک قرص دیمترونو ول کردم خوب شدم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
وقتی دسشویی میکردم مثل پریودی از مقعدم خون میومد وای خدا یادش میوفتم تموم تنم مورمور میشه😑😑

الان ببخشید اینجوری میپرسم الان راحتی،؟ اوضاع مقعد چطوره بیرونه😣؟ 

من اصلا نداشتم بیشتر دسشوییم درکنار سفتی خیلی حجیم و بزرگ بود میمردم تابیوفته پایین بخاطر گندگی ...

اره دمیترون شدیدا یبوست میاره

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
واقعا؟ واقعا من هروقت دستشویی میرم درد و خونریزی دارم از طرفی در شرف اقدامم موندم با این درد نا خوان ...

صبحا دو لیوان آب جوشیده شده گرم بخور میوه هایی که ویتامین سی دارن مثل کیوی بخوری و همچنین انجیر خشک که بزاری چند ساعت خیس خوره مشکلت زودی حل میشه 

الان ببخشید اینجوری میپرسم الان راحتی،؟ اوضاع مقعد چطوره بیرونه😣؟ 

الان واسه دسشویی کردن مشکلی ندارم دردو خونریزی ندارم ولی وقتی میشینم ک دسشویی کتن اون میزنه بیرون حتی دسشویی کوچیک سختمه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊