خوب اخرش چیکار کردی راستی تو قبل زایمان اینجور بودی یت بعدش اینجور شدی
قبل زایمان سه سال قبلش بودم یه هفته ایی بودم اون موقع بعد رفتم دکتر تو این سه سال دوروز یه بار میرفتم زیاد مشکلی نداشتم ولی تو بارداری دوباره همون طوری شدم
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین ان خونی که تو کیسه های همورویید تشکیل میشه اونو میگی؟ باید دکتر عمومی برم؟
ببین وقتی معده و روده دچار عفونت باکتریایی میشه یه جوری خودشو نشون میده مثلا با هموروئید میزنه بیرون عفونتش به همراه خون ، دو سوم مردم دنیا یعنی شصت هفتاد درصد مردم این باکتری رو دارن تو معده سالیان سال شایدد علائمش نشون نده خودشو ولی وقتی همزمان چند تا مشکل مثل همین نفخ و یبوست و هموروئید ، درد شکم ، بدبویی دهان پیش بیاد به احتمال زیاد دلیلش همین باکتری هست مخصوصا اگه لاغر هستید احتمالش خیلی زیاده و اگر درمان نشه خدای ناکرده دور از جون همه تون منجر به سرطان معده میشه
🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋