2777
2789
عنوان

فقط متاهلا نظر بدن

553 بازدید | 48 پست

من شوهرم شغلش ازاده و خیلی باخانوما در ارتباط نیست 

بعد ی خانومی ک از مشتریاش ب حساب میاد بهش پیام داده اسمشم پسرونه کرده گوشی شوهرم دست من بود فقط ی سلام کرده بود شوهرم بعد چند روز جوابشو داده بود گفته بود سلام اونم گفت خوبی منم دادمش ب شوهرم گفتم این کیه پیام میده؟؟

اونم گفت نمیدونم ... ینی اسم و آیدی و پروفایل و همه چی پسرونه

بعد این هی بهش میگفت شما؟ بعد اون‌میگفت شناختی؟؟ هروقت خاستم بهت زنگ بزنم؟؟😐😐😐

من میدونم ک چیزی بینشون نبوده چون تا اینو گفت شوهرم خودش گفت فلانیه و قبلن مشتریم بوده بعدم بلاکش کرد ینی ۱۲۰ درصد مطمئنم ک هیچی این وسط نیست

ولییییییییییییییی خیلی بهم ریخته ام با شوهرمم شدیدا دعوا و قهر

کار خوبی میکنم ک قهرم یا نه؟؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

چرا اسمشو پسر ذخیره گرده

یعنی چی هروقت خاستم‌زنگ بزنم؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مطمئنی چیزی نیست دیوونه ای که قهر میکنی؟

میخوای کاری کنی چیزی بینشون بوجود بیاد؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه مطمئنی دیگه چرا قهر کردی

میگم چرا باید شمارت دست ملت باشه

شغلش ی جوریه ک همه مشتریاش بهش زنگ میزنن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
میگم چرا باید شمارت دست ملت باشهشغلش ی جوریه ک همه مشتریاش بهش زنگ میزنن

معمولا آقایون شمارشون رو تابلو مغازشون هست 

اگه بهش شک نداری بابت پیام یه آدم دیگه الکی قهر نکن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چرا اسمشو پسر ذخیره گردهیعنی چی هروقت خاستم‌زنگ بزنم؟؟

اسمش ذخیره شده نبود

اسمی بود ک خودش واسه نام کاربریش انتخاب کرده بود چون اصن سیو نبود

نوشته بود سلام و علیک و اینا

بعد میگفت شناختی؟ این هی میگفت نه نشناختم معرفی کن اینم گفت هروقت خاستم زنگ بزنم مشکلی نیس؟ بعد این‌میگفت معرفی کن اون گفت اوکی خداحافظ😐😐😐

وقتی مطمئنی چیزی نیست دیوونه ای که قهر میکنی؟میخوای کاری کنی چیزی بینشون بوجود بیاد؟

طرف متاهل بود نمیدونم یا مطلقه چون بچه داشت

خب خیلی عصبی شدممم

قهر کن تا بینتون فاصله بیفته

واقعا عصبی شدم

اخه اون بیشعور ک نمیدونم متاهل بود یا مطلقه چرا باید بیاد ب شوهر من اینجوری پیام بده

سلام همسرتون هیچ کار اشتباهی انجام نداده چرا قهر و دعوا ..داری کار اشتباهی می‌کنی ..

سلام

دست خودم نبود عصبی شدم

اون کار اشتباهی نداده ولی خب بالاخره شوهرمه ناراحت میشم ی خانوم بخاد اینجوری بینمون اختلاف بندازه با نفهم بازیاش

با اینکه میدونه متاهله

معمولا آقایون شمارشون رو تابلو مغازشون هست اگه بهش شک نداری بابت پیام یه آدم دیگه الکی قهر نکن

آره شغلشم ی جوریه ۹۰ درصد با آقایون در ارتباطه 

ولی خب دیگ ادم عصبی میشه

طرف متاهل بود نمیدونم یا مطلقه چون بچه داشتخب خیلی عصبی شدممم

عصبانیتتو کنترل کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂