2777
2789
عنوان

فقط متاهلا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
حالا همین قضیه اگه برعکس بشه ینی ی مرد حتی تصادفی ب من زنگ بزنه این قیامت ب پا میکنه.....من اصلا اون ...

خب کار ایشونم اشتباهه مزاحمت برای هرکسی ممکنه پیش بیاد زن و شوهر باید روابط خودشون رو اینقدر خوب بسازن ک هیچ مزاحمی ب هدفش نرسه

حالام بیخیال تموم شده رفته دنبالشو نگیر خودتم اذیت نکن

سلام دوست عزیز بهتر بود کاملا بی تفاوت و حتی با کمی شوخی مسئله رو عنوان کنید و بعد از همسرتون بخواید ...

واقعا نمیدونم چی بگم چکار کنم

قبلشم ی بحث دیگ داشتیم تا کم کم داشتیم آشتی میکردیم یهو این جریانم اضافه شد😐😑

بحث قبلیم مقصر خودش بود الانم قهریم ولی منم نمیخام پیش قدم بشم چون مطمئنم عادت میکنه ب ی سری کارا

نمیدونم چ کنم😑😑😑

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کار ایشونم اشتباهه مزاحمت برای هرکسی ممکنه پیش بیاد زن و شوهر باید روابط خودشون رو اینقدر خوب بسا ...

آره منم اوایل خیلی اعتماد داشتم بهش الانم دارم ولی نمیخام جلوی روی خودش بروز بدم چون فکر میکنه خودش پاک و مطهره و هرچی بگه درسته

ولی خودش ی صدم درصد ب من تو خیلی مسائل اطمینان نداره ک

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
واقعا نمیدونم چی بگم چکار کنمقبلشم ی بحث دیگ داشتیم تا کم کم داشتیم آشتی میکردیم یهو این جریانم اضاف ...

به نظرم امشب باهاش راجبش صحبت کن و بگو تند رفتی و سعی کن از در دوستی وارد شی  و بگو که از سر دوس داشتن وقتی دیدی واکنش هیجانی نشون دادی و بعد که نشستی باخودت فکر کردی دیدی که مقصر نیست  ببین عزیزم شما هیچ وقت هیچ وقت نمیتونی اینجور زن هایی رو از شوهرت دور کنی با قهر و دعوا چه بسا زمینه نزدیک شدنش به اینجور افرادی رو هم فراهم میکنی  سعی کن تو اینجور مواقع به احساساتت غلبه کنی اگه مشکل از شوهرت بوده که اوکی حق داری بزنی جرش بدیی ولی اگه ایشون مقصر نیست و همه چیزو برات تعریف میکنه توهم مثل یه رفیق همراهش شو و حرف هاشو بشنو و باورش کن همیشه نباید همسرش باشیم گاهی اوقات هم باید رفیقش باشیم اینجوری نتیجه قابل قبول تری میگیریم .

به نظرم امشب باهاش راجبش صحبت کن و بگو تند رفتی و سعی کن از در دوستی وارد شی و بگو که از سر دوس داش ...

اره همیشه باهام درمیون میزاره

ولی منم هی میام توی این سایت میبینم خانوماییو ک بهشون خیانت شده

میگم نکنه اینجوری بشهههه🤦🏻‍♀️ تازه عروسم

اره همیشه باهام درمیون میزارهولی منم هی میام توی این سایت میبینم خانوماییو ک بهشون خیانت شدهمیگم نکن ...

نه اصلا ببین ذات یه نفر وقتی خراب باشه خرابه حالا تو هر کارم کنی و هر چقدر حساس باشی و کنترول کنی بازم اونی که بخاد خیانت کنه میکنه پس نباید شوهرتو به این چشم ببینی من همیشه میگم به همه اعتماد دارم تا وقتی که خلافش ثابت شه یعنی وقتی میاد میگه بهت بهش اعتماد کن باهاش دوست باش رفیق باش مطمئن باش اینجوری نتیجه بهتری میگیری تازمانی که هی بخای یاغی شی و قهر کنی اونجوری پیش خودش میگه ولش کن مگ سرم درد میکنه که بخام دعوا را بندازم کم کم به خاطر آرامشش هم که شده ترجیح به پنهون کاری میده و حتی اگه خیانت نکنه به پنهون کاری لزت عادت میکنه پس این چیزا روبزار کنار و عاقلانه باهاش رفتار کن مردا هیچ خوششون نمیاد که زنشون همش براشون تنش ایجاد کنه چون به اندازه کافی در محیط کارشون تنش و اعصاب خوردی دارن وفتی میان خونه دنبال آرامش هستن شما هر چی بیشتر آرامش بدی مردم مطیع تره 

نه اصلا ببین ذات یه نفر وقتی خراب باشه خرابه حالا تو هر کارم کنی و هر چقدر حساس باشی و کنترول کنی با ...

خب اره بخدا منم باهاش خوبم تقصیر خودشه

دیروز سر ی مسئله خیلی خیلی خیلی کوچیک و بی ارزش و مزخرف هی وایساد چرت گفتن منم عصبی بودم ی ساعت بعدش این جریان پیش اومد دیگ آمپر چسبوندم

الانم بیاد میره تو قیافه ازشم عذرخاهی کنم فک میکنه کارای دیروزشو ۱۰۰ درصد من مقصرم

نمیخام عذرخاهی کنم چ کار کنم؟

اره همیشه باهام درمیون میزارهولی منم هی میام توی این سایت میبینم خانوماییو ک بهشون خیانت شدهمیگم نکن ...

و عزیزم همیشه سعی کن در اینجور مواقع خونسرد و با اعتماد به نفس رفتار کنی دعوا کردن و قهر کردن یه جور نشونه ضعف هست زمانی که خونسرد رفتار کنی علاوه بر اینکه به همسرت حس اعتماد و منتقل میکنی بلکه شوهرت بیشتر به سمتت جذب میشه چون مرد ها همیشه عاشق زن های با اعتماد به نفس هستند و شما با بی تفاوتی داری قدرت خودت رو نشون میدی.

منظورم از بی تفاوتی یعنی عصبی و حساس نشدن هست بلکه با خوشروئی و خنده بهش بگو ازش بپرس و بعدش خیلی عاقلانه با مسئله رفتار کن 

خب اره بخدا منم باهاش خوبم تقصیر خودشهدیروز سر ی مسئله خیلی خیلی خیلی کوچیک و بی ارزش و مزخرف هی وای ...

عذر خواهی نکن ولی اینو بهش بگو که رفتار هیجانی نشون دادی و به خاطر اشتباه دیروزش عصبی بودی و میخاستی سرش خالی کنی  و اینکه سعی نکن دعوا رو کش بدی چون زمانی که تو بگذری اون مرد خودش متوجه اشتباهش هست و سعی بر درست کردنش میکنه ولی اگه لجبازی کنی یا کشش بدی اون بدتر رفتار میکنه مرد هارو باید به قول گفتی خرشون کرد تا نتیجه دلخواه بگیری من خودم باشم در این مواقع اگه دعوا جدی نباشه میرم جلو باهاش حرف میزنم اول با آرامش دلیل ناراحتیم میگم و میگم که ازش دلخورم و به اشتباه خودمم اعتراف میکنم همسرم میپره و عذرخواهی میکنه ولی اوایل وقتی دعوا لجبازی میکردم و زیر بار نمیرفتم ایشون بدتر از من رفتار می‌کرد  و خودش معضلی بود دوباره

عذر خواهی نکن ولی اینو بهش بگو که رفتار هیجانی نشون دادی و به خاطر اشتباه دیروزش عصبی بودی و میخاستی ...

وای ماهم این مشکلو داریم

ولی عزیزم میدونی چیه؟؟؟

من الان برم ب شوهرم بگم بابت کارای دیروزت دلخورم و عصبی شدم بازم برمیگرده میگ تو اعتماد نداری تو فلان تو....

میشناسمش دیگ

هی دوست داره همیشه همه چیو بچرخونه سمت من

وای ماهم این مشکلو داریمولی عزیزم میدونی چیه؟؟؟من الان برم ب شوهرم بگم بابت کارای دیروزت دلخورم و عص ...

روشی که خودم اسفاده کردم و میکنم اینه که همیشه با مهربونی باهاش حرف میزنم ولی خب همسرم میدونه من سر این موضوع شوخی ندارم برای همین همیشه خودش میاد میگه و منم با خنده و شوخی وگاهی اوقات با سلیطه گری برای اون مزاحم سر و تهشو جم میکنم اینجوری نه به شوهرم حس بی اعتمادی دادم نه چیزی ولی اینکه میگی میندازه گردنت که بهش اعتماد نداری تنها پیشنهادم اینه که بهش بگی رفتارت هیجانی بوده و قصد بدی نداشتی فقط نتونستی احساسات رو درست کنترول کنی  وگرنه بهش اعتماد داری و میدونی که هیچ وقت خطا نمیره دیگه به قول گفتی با زبون خرش کن و حتما حتما ذکر کن که به خاطر دعوامون که حالا سر هر موضوعی بوده ازش دلخور و ناراحتی و باید از دلت در بیاره حالا با بوسی بغلی خرید کادویی هر چی که دوس داری و بزنش به مسخره بازی اینجوری نه عذر خواهی کردی و هم اینکه به خوشی تموم شده دعوامون 

روشی که خودم اسفاده کردم و میکنم اینه که همیشه با مهربونی باهاش حرف میزنم ولی خب همسرم میدونه من سر ...

عزیزززمممم😍❤️❤️