2777
2789
عنوان

فقط متاهلا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
وا خب چرا قهر کردی به جای اینکه سیاست داشته باشی بی تفاوت باشی و نشون بدی که به اعتماد داری با قهر ک ...

وای واقعا؟😑

خودشم‌میگ تو اگ ب من اعتماد داشته باشی اینجوری نمیکنی و...

ولی من دست خودم نیس تا پیامو دیدم کلا زدم ب سیم اخر

خب بابا وقتی این توی بیو و پروفایل و همه چی اسم منو زده چراااا اون آشغال باید بیاد پیام بده؟؟؟؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامدست خودم نبود عصبی شدماون کار اشتباهی نداده ولی خب بالاخره شوهرمه ناراحت میشم ی خانوم بخاد اینجو ...

می‌دونم صد درصد حق دارید ..اما دیگه ناراحتی و قهر رو کشش ندید .

می‌دونم صد درصد حق دارید ..اما دیگه ناراحتی و قهر رو کشش ندید .

🤦🏻‍♀️❤️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خیلی رفتارت زشت بود بنده خدا همسرت الان چ گناهی کرده بود ک باهاش بحث کردی؟ تازه قهرم کردی

من ی خانمم و بواسطه کارم مردای زیادی شمارمو دارن و تماس میگیرن باهام همسرمم درجریان هست هیچوقت تو کارای من دخالت نکرده چون اعتماد کامل بهم داره

یکی دو مورد مشکلی پیش اومده اول از همه ب همسرم گفتم و ازش راهنمایی خواستم و جاهایی ک لازم بود ورود کنه دخالتش دادم 

همین رفتار همسرم اینقدر برام ارزشمنده ک ی تار موشو با دنیا عوض نمیکنم

نکنین این کارارو با زندگیتون

نه کار خوبی نمیکنیآدمای مریض زیاد هستن شوهرتم ک بلاکش کرده و تمام دیگ دعوا و قهرت چیه دختر لوس؟😂

عصبی شدممممم

قبلشم خیلی یهویی داشتیم سر ی مسئله دیگ بحث میکردیم

اینو ک دیدم بدترررررر شدددد

خیلی رفتارت زشت بود بنده خدا همسرت الان چ گناهی کرده بود ک باهاش بحث کردی؟ تازه قهرم کردیمن ی خانمم ...

حالا همین قضیه اگه برعکس بشه ینی ی مرد حتی تصادفی ب من زنگ بزنه این قیامت ب پا میکنه.....من اصلا اون اوایل اینجوری نبودم میدیدم مزاحم داره یا حتی خودش میومد میگفت فقط میگفتم بلاک میکردی بابا

ولی اگ ی مذکر با من تماس بگیره خودشو میکشههههه منم اینجوری کردم تا بفهمه چقدر اخلاقش مزخرفه

واقعا عصبی شدماخه اون بیشعور ک نمیدونم متاهل بود یا مطلقه چرا باید بیاد ب شوهر من اینجوری پیام بده

سلام دوست عزیز بهتر بود کاملا بی تفاوت و حتی با کمی شوخی مسئله رو عنوان کنید و بعد از همسرتون بخواید اگه دوباره پیامی چیزی داد شمارو در جریان بزاره اینجوری که شما با شوهرتون برخورد کردید نشونه بی اعتمادی به ایشون هست و کم کم این رفتار باعث میشه بینمون سرد شه و همسرتون احساس بدی به رابطه با شما داشته باشه مرد ها اغلب دوس دارن مورد اعتماد باشن و همسرانشون چشم بسته قبولشون داشته باشن وقتی از طرف خانمشون اینجوری باهاشون برخورد شه سرخورده میشن و اگه مشکلی هم پیش بیاد دیگه چیزی نیمگن و ترجیح میدن با پنهان کاری بدون دعوا و قهر از کنارش بگذرن 

عزیزم بنظرم یکم تند رفتی اینجور وقتا نباید با قهر کردن دور بشی ازش بهتره دلیل عصبانیتتو خیلی آروم تو ...

خب گفتم حالا آروم ک ن ولی بهش گفتم چرا باید شماره تو همگانی باشه و....

اونم‌ میگفت تو ب من اطمینان نداری اگ داشتی اینجوری نمیکردی