سلام خوبین ..من ۵ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم ..شوهرم اصن اهل اینجور کارا نبود و هنوز هم فکر میکنم نیست ...چند وفتی بود متوجه شدم مشکوکه و حس قوی دارم همراه من و ایرانسل من اون روی گوشی من وصل بود ..بعد چند روز دیدم توی گوشیش یه پیام هست ک طرف دختر بوده پ داده بودن با هم بهش گفتم گف دوست دختر داداشم بوده و الان میخواد داداشم اونو ولش کنه ب من پیام میده دختره منم میخام دست ب سرش کنم ...از توی همراه من در اوردم کا هنوز بهم پ میدن میگم چطور پیامایی میدی هیچی نمیگه چیکار کنم من آخه هنوز مطمعن نیستم ..امروز گفتم قسم بخور دوستش داری تا از زندگیت برم ولی چیزی نگفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخام شوهرم بفهمه ..به من گف دختره به من میگه داداش میخام پ بدم ببینم همینو میگه یا ن
خب اصلا با گوشی شوهرت به جای شوهرت پیام بده نیازی به خط جدید نیست.بعدم پیامارو پاک کن چیزی هم نگو که دختره بفهمه تویی یا بعدا بتونه به شوهرت بگه و شوهرت بفهمه.مثلا چت عادی روزمره داشته باش حالشو بپرس. نری بگی مثلا بیا بریم بیرون چون بعدش زنگ میزنه به شوهرت که کجایی پس مگه نگفتی بیا بریم بیرون😄
خانومایی که مورد خیانت واقع میشن نمیتونن منطقی فکر کنن. اگه یه کم منطقی به قضیه نگاه کنن میفهمن که ر ...
منطق از نظر شما یعنی چی ؟ حرفتون بوی خورد کردن غرور و شخصیتی که این همه سال حفظ شده رو میده!! خوده بنده به چشم دیدم که یه آقایی به مدت ۱۰ سال با یه خانومی بود همسرشون اهمیت چندانی نمیدادن چون عاشق آقا نبودن و اقا ازشون اتو داشت بعد ۷ سال اول یهو به خودشون آمدن دیدن تا خاستگاری هم پیش رفته نفر سوم هم همسر آقا براشون مهم نبود و از خدا خواسته بله رو میدن مادر پدر دختره هم از هیچی خبر نداشتن تا روز عقدکنون که آقا از همسر طلاق گرفته و شناسنامشون رو پاک از هرگونه ازدواج علان ۲ /۳ ساله باهم هستن و ازدواج کردن بعد از طلاق خانم خورد شد و کلن دیگه خبری نیست اگر رابطه ادامه پیدا کنه وابستگی به وجود میاد که فرد احساس نیازمند بودن میکنه و واقعا نمیشه به راه برگشتی فکر کرد
من ۴۳. سالمه تو فکر بچه ی بعدی هسستم الان باید عروس داشتم دومادداشتم چکارکردم باخودم
آخی عزیزم😅 نه بابا اینا بیش از حد زود رفتن خونه شوهر خودشون بچه بودن بچه آوردن وگرنه آخه مگه ۱۴ سال وقت شوهر کردنشه بقرآن قسم من ۱۷ سالم بود تام و جری نگاه میکردم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود