2777
2789
عنوان

از توی همراه من فهمیدم داره پ میده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره دخترو دارم میخام یه خط بگیرم با اون ب عنوان شوهرم پ بدم ببینم چ میگه داداش یا عشقم

با خط خودش زنگ بزن... وقتی حموم بود بگو چکارهمسرم داری؟ دلیل پیامک بازی باهمسرمن چیه؟ 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
حس خیانت چی میشه ؟ بالاخره داره باهاش زندگی میکنه چطوری طاقت بیاره ؟!!!

این جزو روزای سخته زندگیه اگه بچت یا شوهرت مریض باشه طلاق میگیری اینم مقاومت میخواد ترمیم میخواد رفتن که چاره نشد دوتا بچه این وسط بیچاره میشن 

باید طرفوازاشتباهش پشیمون کنی ازراهش نه باابروزیزی و طلاق و بدبخت کردن بچه هات

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یه خط بگیرم ب دختره پ میدم ببینم چ میگه نمیخوام شوهرم بدونه منم

قبل از اینکه جوابتو بده میره به شوهرت میگه یه شماره پیام داده تویی؟و میفهمه

وقتی که میخوای اینکارو کنی یطوری گوشی شوهرتو از دسترس خارج کن که زنگ بزنه خاموش باشه

نمیخام شوهرم بفهمه ..به من گف دختره به من میگه داداش میخام پ بدم ببینم همینو میگه یا ن

چقد ریلکس نشستی.... حرفش با همسرشماچیه؟ چی میگن. بهش بگو پیام حذف کنی... دیگه میرم 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نمیخام شوهرم بفهمه ..به من گف دختره به من میگه داداش میخام پ بدم ببینم همینو میگه یا ن

خب اصلا با گوشی شوهرت به جای شوهرت پیام بده نیازی به خط جدید نیست.بعدم پیامارو پاک کن چیزی هم نگو که دختره بفهمه تویی یا بعدا بتونه به شوهرت بگه و شوهرت بفهمه.مثلا چت عادی روزمره داشته باش حالشو بپرس. نری بگی مثلا بیا بریم بیرون چون بعدش زنگ میزنه به شوهرت که کجایی پس مگه نگفتی بیا بریم بیرون😄

بجای زوم کردن رو حس خیانت باید چنان جذابیت خودشو حفظ کنه که مرد بفهمه عشق واقعی کدوم یکیه

مردی که با وجود بچه هاش خیانت میکنه و حس تنوع طلبی که داره عشق تو داستان زندگیش حرفی نداره ! 

خودشو از درون خورد کنه که فقط بتونه شوهرشو نگاه داره ؟ پس زندگی واسش چه معنی داره ؟ 

خانومایی که مورد خیانت واقع میشن نمیتونن منطقی فکر کنن. اگه یه کم منطقی به قضیه نگاه کنن میفهمن که ر ...

منطق از نظر شما یعنی چی ؟ حرفتون بوی خورد کردن غرور و شخصیتی که این همه سال حفظ شده رو میده!! خوده بنده به چشم دیدم که یه آقایی به مدت ۱۰ سال با یه خانومی بود همسرشون اهمیت چندانی نمیدادن چون عاشق آقا نبودن و اقا ازشون اتو داشت بعد ۷ سال اول یهو به خودشون آمدن دیدن تا خاستگاری هم پیش رفته نفر سوم هم همسر آقا براشون مهم نبود و از خدا خواسته بله رو میدن مادر پدر دختره هم از هیچی خبر نداشتن تا روز عقدکنون که آقا از همسر طلاق گرفته و شناسنامشون رو پاک از هرگونه ازدواج علان ۲ /۳ ساله باهم هستن و ازدواج کردن بعد از طلاق خانم خورد شد و کلن دیگه خبری نیست اگر رابطه ادامه پیدا کنه وابستگی به وجود میاد که فرد احساس نیازمند بودن میکنه و واقعا نمیشه به راه برگشتی فکر کرد 

من ۴۳. سالمه تو فکر بچه ی بعدی هسستم الان باید عروس داشتم دومادداشتم چکارکردم باخودم

آخی عزیزم😅 نه بابا اینا بیش از حد زود رفتن خونه شوهر خودشون بچه بودن بچه آوردن وگرنه آخه مگه ۱۴ سال وقت شوهر کردنشه بقرآن قسم من ۱۷ سالم بود تام و جری نگاه میکردم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود