2777
2789
عنوان

از توی همراه من فهمیدم داره پ میده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 76 پست

چقد خودتو کوچیک کردی با طرز حرف زدنت قسم بخور دوسش داری تا زندگیت برم دیگه چیه غرور داشته باش محکم باش بگو اگه لحظه ای حس کنم بهم خیانت میکنی زیر پام لهت میکنم و میرم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
چقد خودتو کوچیک کردی با طرز حرف زدنت قسم بخور دوسش داری تا زندگیت برم دیگه چیه غرور داشته باش محکم ب ...

چون هنوزم متاسفانه دوستش دارم ..نمیدونم زندگیم بدون اون چطوری میشه مرد خوبیه کاری بهم نداره از همه لحاظ زندگیم عالیه ولی همین الان شده بزرگترین دغدغه زندگیم که به کل زده شدم از خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه من و با شماره اون زدم ...مکالمه و پیامک و میاره ولی بخای بدونی با گدوم خط پ میده باید کد ارسال ...

الان استعلامی که گرفتی هم برای خط روی گوشی خودش و  هم برای خط روی گوشی تو اومد؟یا فقط روی گوشی خودش تونستی ببینی؟ 

مردها متوجه اشتباهشون بشن عذرخواهی میکنن و جبران میکنن ولی به شرط اینکه ابروشون پیشش دوسست واشنانرفت ...

میدونم گلم ...خیلی این روزا ب مردن فکر میکنم خیلی ..با خودم میگم کاش منم مث اون لاشی بازی در بیارم برم با یکی ولی بعدش پشیمون میشم چون نکردم تا حالا 

اینا هنوز مراحل اولیه شک هستن. تا از چیزی مطمعن نشدین فکر نکنین حتما خیانت میکنه. شاید داره راست میگ ...

اخه چرا باید ساعت ۱۲ شب باهاش پ بده ..بهش زنگ بزنه هیچ جوره نمیتونم اینو درک کنم ..کاش بهم بگه ولی نمیگه و میگه جای ابجیمه

نظر منو میخوای سعی کن بیشتر ازش آتو بگیری.

بعد بهش بگو یا بهم حق وکالت در طلاق میدی یا آبروتو همه جا میبرم.

وقتی حق طلاق داد بیشتر حواسش ب زندگی جمع میشه چون هم میترسه بری و هم میترسه مهریه بگیری

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چون خستم بخدا با ۱۹ سال سن احساس پیری میکنم ..بفکرمه خودمو بکشم خلاص شم ولی یاد بچه هامم یاد پدر ماد ...

۱۹ سالته ۵ سال ازدواج کردی دو تا هم بچه داری بابا شما ها کجا زندگی میکنید از چه قومیتی هستید آخه چجوری میشه با این سن کم این همه ۷ خان رستم و بری بابا من خیلیییی عقب با ۳۳ سال سن نوزاد دارم من باید نوه داشته باشم الان 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
همراه من و با شماره اون زدم ...مکالمه و پیامک و میاره ولی بخای بدونی با گدوم خط پ میده باید کد ارسال ...

فقط میدونم مر‌دا تو اینجور موقعیت ها همه چیز میندازن گردن دوست و رفیق و برادرشون که فرار کنن از ابن موقعیت به نظرم یه کارایی داره میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چون هنوزم متاسفانه دوستش دارم ..نمیدونم زندگیم بدون اون چطوری میشه مرد خوبیه کاری بهم نداره از همه ل ...

هم زندگیت خوبه هم شوهرت خوبه اینن بهششت کوچک رومیخوای بایه شک اتش بزنی؟ حتی خدای نکرده چیزیم باشه مثل شیروایسا دفاع کن و شوهرت و پدربچه هارو برای زندگیت خفظ کن وگرنه ففقط بعدها میتونی نفرین کنی و قرص اعصاب بخوری

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
الان استعلامی که گرفتی هم برای خط روی گوشی خودش و هم برای خط روی گوشی تو اومد؟یا فقط روی گوشی خودش ...

عزیز خلاصه بخای بگیری فقط تاریخ و ساعت مکالمه و پیامک و میده همین ولی بخای بدونی به کی پیام میده و شماره طرف و ببینی یه کد میاد ب گوشی شوهرت اونو باید وارد کنی تا معلوم بشه

برنامه ضبط صدا هم ت گوشیش نصب کن و مخفی کن. 

تا بفهمی چ خبره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

۱۹ سالته ۵ سال ازدواج کردی دو تا هم بچه داری بابا شما ها کجا زندگی میکنید از چه قومیتی هستید آخه چجو ...

من ۴۳. سالمه تو فکر بچه ی بعدی هسستم الان باید عروس داشتم دومادداشتم 

چکارکردم باخودم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.