2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9390 بازدید | 881 پست

🌷امام رضا علیه السلام

في تَفْسِيرِ قَوْلِهِ تَعَالَى-فَاصْفَحِ الصَّفْحَ الْجَمِيلَ-: عَفْوٌ مِنْ غَيْرِ عُقُوبَةٍ وَ لَا تَعْنِيفٍ وَ لَا عَتَبٍ.

#درباره_آیه«پس گذشت کن گذشتی زیبا...» فرمودند: مقصود، گذشت بدون مجازات و تندی و سرزنش است.

أعلام الدین: ص۳۰۷.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

نمیخوام سر پیری به آرامش برسم الان جوونیم داره هدر میره میخوام الان خوش باشم مشکل من خانوادمه خدا که ...

خانواده ادم همون امتحان الهیه عزیزم... خداوند میفرمایند که من شما را در خانواده ای به دنیا می اورم و امتحان میکنم تا زمانی که میمیرید به اختیار خود هستین و در این درازا ما در امتحان الهی قرار داریم... سربلند باشی انشالله عزیزم 

به صرف اینکه بگویید ما مسلمانیم و ایمان آورده‌ایم رهایتان نمی‌کنیم بلکه امتحانتان می‌کنیم؛ قبل از شما را هم امتحان کرده ایم.

📕عنکبوت؛ آیه 2

این ایه برای توعه قشنگم🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌷امیرالمؤمنین علیه السلام

إنّما الكَيِّسُ مَن إذا أساءَ استَغفَرَ و إذا أذنَبَ نَدِمَ

#زیرک_در_حقیقت_کسی_است که هر گاه بدی کند ، آمرزش طلبد و هر گاه گناه کند ، پشیمان شود

غرر الحکم ، حدیث ۳۸۹۴

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🌷رسول اکرم صلی الله علیه و آله

أَسْرَقُ السُّرَّاقِ مَنْ سَرَقَ مِنْ صَلَاتِهِ يَعْنِي لَا يُتِمُّ فَرَائِضَهَا.

#دُزدترین_دزدها_کسی_است که از نمازش دزدی کند؛ یعنی واجبات آن را به طور کامل به جا نیاورد

دعائم الإسلام: ج۱، ص۱۳۵.

🌷رسول اکرم صلی الله علیه و آله

مَنْ أَتْبَعَ بَصَرَهُ مَا فِي أَيْدِي النَّاسِ كَثُرَ هَمُّه‌.

#هرکه_مدام_به_امکانات_زندگی_دیگران چشم بدوزد، غم و اندوهش فراوان می شود

کافي: ج۲، ص۳۱۵.

#امام_رضا 

#باران_احادیث_در_ایتا_🌷🌷🌷🌷👇

@saedop

سلام امام زمانم.
میدونم شما که پدر معنوی ما هستین و مهربانترین فرد عالم هستین
این روزا از همه ما بیشتر غصه ما رو میخورین و نگران ما هستین.
ولی خودتون از حالم خبر دارین که این روزا چقدر دلم شکسته و درد و غم دارم و هرچی تلاش میکنم به جایی نمیرسم.
فقط شما هستین که داروی درد من و دردهای همه مردم جهان در دستان مبارک شماست.
به دادمون برسین و جهان رو از این همه غم و درد و سردرگمی نجات بدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدا کنه ان شاءالله هر چه زودتر آقا ظهور کنند عدالت در دنیا برقرار بشه

اون روز دیر نیست عزیزم من یبار خواب دیدم در مورد اقامون که تاپیکشم زدم... ایشون گفتن که دعای فرج بخونید تا ظهور نزدیک بشه... میشه بخونی توام؟ 🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🌷امير المؤمنين عليه السلام 

اَلأيّامُ صَحائِفُ آجالِكُم، فَخَلِّدُوها أحسَنَ أعمالِكُم.

#روزها_صفحات_دفتر_عمر_شما_هستند آنها را با نيكوترين و زیباترین كردارها و اعمالتان جاويد و ماندگار سازيد

📗غرر الحکم،ج ۱، ص ۱۱۵

آمد محضر امام رضا علیه السلام سئوال کرد آقا! مگر همه ی شما کشتی نجات نیستید؟

امام رضا علیه السلام فرمودند: بله.✨️

پس چرا گفتند: «اِنَّ الٌحُسَین مِصٌباحُ الٌهُدی وَسَفینَهُ النَّجاه» ـ حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است.

◾️امام رضا علیه السلام فرمودند: چون کشتی جّدمان امام حسین علیه السلام، دوتا ویژگی دارد: {¹.اَوسَع} {².اَسرَع} کشتی امام حسین علیه السلام همه را سوار می کند . کشتی امام حسین علیه السلام سریع تر حرکت می کند؛ (نیز راه میانبر دارد، راه صدساله را یک شبه طی می کند).

▪️[2]. کمال الدین و تمام النعمة، ج‏1، ص: 264-

💔و حال آخرین کشتی نجات سالهاست  منتظر ماست🥀

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

هیـچ‌وقت

فکر‌نکن‌تنهایی...

یه‌پدرِ‌مهربون

هست‌که‌از‌پشتِ‌ابرها

داره‌نگات‌می‌کنه،

و‌دلت‌که‌می‌لرزه،

یعنی‌اون‌صدا‌زده‌ات💔🌙

•「اللّٰهُمَّ‌عَجـِّلْ‌لِوَلِیِّڪْ‌الْـفَرَج」•

سلام امام زمانم.میدونم شما که پدر معنوی ما هستین و مهربانترین فرد عالم هستیناین روزا از همه ما بیشتر ...

الهی آمین عزیزم🤲🤲🤲🤲 الهی که آمین گوی دعای شما خانوم فاطمه زهرا س و خانوم زینب کبری باشن🤲

از امیرالمؤمنین(علیه السلام) پرسیدند کدام پَستى پست تر است؟ فرمود: 

حرص بر دنیا.🌎

اَلْحَریصُ أسیرُ مَهانَة لایفَک أسْرُهُ:

#حریص_اسیر_نوعى_از_پستى است که رهایى از آن ندارد..

📗میزان الحکمة"ج۲، ص۳۵۶ ۳۵۷.