2777
2789
عنوان

از توی همراه من فهمیدم داره پ میده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 76 پست
میگفتی تو زندگی مشترکی که نفر سوم باشه صد در صد مامان و بابات باید در جریان باشن با دوتا بچه چه میکن ...

از مامانش حساب میبره ..نمیدونم چرا میگه اگه بگی منم ثابت میکنم نیست باهام چرا ب خودم ثابت نمیکنه

اگ مطمعن بشم دیگه تمومه برام چون خودمم خستم خیلی این روزا فکر میکنم ک تهش چی

هر چی به روش بیاری بیشتر به عشق ممنوعه اش حریص تر میشه چون شدت هیجانش براش بالاتر میره. بهتره اصلا به روش نیاری و سخت نگیری تا از جذابیت اون دختره هم کاسته بشه و به مرور خودش بیخیالش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد فقط ابروش براش مهمه ابروش  بره دیگه ترسی نداره این تنها اهرم فشارته همون اول بری سراغش کارزندگیت تمامه 

باچششم خودم دیدم که میگم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هر چی به روش بیاری بیشتر به عشق ممنوعه اش حریص تر میشه چون شدت هیجانش براش بالاتر میره. بهتره اصلا ب ...

خداخیرت بذه

استارترجان جوگیر و هیجان زدهدعمل نکن حرف این دوستمونو ببین 

حقه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
از مامانش حساب میبره ..نمیدونم چرا میگه اگه بگی منم ثابت میکنم نیست باهام چرا ب خودم ثابت نمیکنه

دست پیشو میگیره پس نیوفته گل بهش ثابت کن رو راست نباشه تا دادگاهم حاضری بری 

ولی به این هم توجه داشته باش بچه های طلاق بدترین زندگیو میتونن داشته باشن تجربه ثابت کرده 😊

شاید منظورش اینه توققع داشتم بهم اعتمادداشته باشی

بگو پس میگم  تا بدونه دوس دختر پسرش، شدعه دوس دختر شوهرمن

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
هر چی به روش بیاری بیشتر به عشق ممنوعه اش حریص تر میشه چون شدت هیجانش براش بالاتر میره. بهتره اصلا ب ...

حس خیانت چی میشه ؟ بالاخره داره باهاش زندگی میکنه چطوری طاقت بیاره ؟!!!

شاید منظورش اینه توققع داشتم بهم اعتمادداشته باشی

اره بیشتر میگه چرا اعتماد ندار خب من چطوری اعتماد داشته باشم وقتی نه حرفی میزنه ن میگه جریان چیه نه میگا چرا ساعت ۱۲شب باهاش پ میده 

اره بیشتر میگه چرا اعتماد ندار خب من چطوری اعتماد داشته باشم وقتی نه حرفی میزنه ن میگه جریان چیه نه ...

بگو بهت اعتماددارم این اعتماد پایه ی زندگیمونه خرابش نکن

بگو پس میگم تا بدونه دوس دختر پسرش، شدعه دوس دختر شوهرمن

بگو اگه دوست دختر داداشت بود،پیامک حذف نمیکردی حالا که حذف کردی میدونم خودت باهاشی

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
خداخیرت بذهاستارترجان جوگیر و هیجان زدهدعمل نکن حرف این دوستمونو ببین حقه

خانومایی که مورد خیانت واقع میشن نمیتونن منطقی فکر کنن. اگه یه کم منطقی به قضیه نگاه کنن میفهمن که رابطه با اون نفر سوم هم قطعا همش گل و بلبل نیست. هزارتا مشکل دارن. دختره نه جایگاه زن اول رو داره. نه میتونه تو مناسبت های مختلف مرد رو همراهش داشته باشه نه میتونه شبا باهاش رو یه تخت بخوابه نه میتونه آزادانه از رابطه اش به کسی تعریف کنه. هزار جور مشکل و سختی داره و این موارد تو ماه های بعدی پررنگ و پررنگ تر میشن و تهش به جدایی ختم میشه ولی اگه زن به روی همسرش بیاره و روزگارشو تیره و تار کنه اون وقت هم اون دختره احساس خاص بودن و مهم بودن میکنه و هم آقاهه از هیجان یه عشق ممنوعه کیف میکنه و بیشتر بهش میچسبه. برای همین توصیه ام اینه که خانوما کلا خودشونو به بیخیالی بزنن چون این مردا ذاتشون همینه درست بشو نیستن فقط تهش یه زندگی از هم میپاشه