سلام خوبین ..من ۵ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم ..شوهرم اصن اهل اینجور کارا نبود و هنوز هم فکر میکنم نیست ...چند وفتی بود متوجه شدم مشکوکه و حس قوی دارم همراه من و ایرانسل من اون روی گوشی من وصل بود ..بعد چند روز دیدم توی گوشیش یه پیام هست ک طرف دختر بوده پ داده بودن با هم بهش گفتم گف دوست دختر داداشم بوده و الان میخواد داداشم اونو ولش کنه ب من پیام میده دختره منم میخام دست ب سرش کنم ...از توی همراه من در اوردم کا هنوز بهم پ میدن میگم چطور پیامایی میدی هیچی نمیگه چیکار کنم من آخه هنوز مطمعن نیستم ..امروز گفتم قسم بخور دوستش داری تا از زندگیت برم ولی چیزی نگفت
اگ مطمعن بشم دیگه تمومه برام چون خودمم خستم خیلی این روزا فکر میکنم ک تهش چی
هر چی به روش بیاری بیشتر به عشق ممنوعه اش حریص تر میشه چون شدت هیجانش براش بالاتر میره. بهتره اصلا به روش نیاری و سخت نگیری تا از جذابیت اون دختره هم کاسته بشه و به مرور خودش بیخیالش بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداخیرت بذهاستارترجان جوگیر و هیجان زدهدعمل نکن حرف این دوستمونو ببین حقه
خانومایی که مورد خیانت واقع میشن نمیتونن منطقی فکر کنن. اگه یه کم منطقی به قضیه نگاه کنن میفهمن که رابطه با اون نفر سوم هم قطعا همش گل و بلبل نیست. هزارتا مشکل دارن. دختره نه جایگاه زن اول رو داره. نه میتونه تو مناسبت های مختلف مرد رو همراهش داشته باشه نه میتونه شبا باهاش رو یه تخت بخوابه نه میتونه آزادانه از رابطه اش به کسی تعریف کنه. هزار جور مشکل و سختی داره و این موارد تو ماه های بعدی پررنگ و پررنگ تر میشن و تهش به جدایی ختم میشه ولی اگه زن به روی همسرش بیاره و روزگارشو تیره و تار کنه اون وقت هم اون دختره احساس خاص بودن و مهم بودن میکنه و هم آقاهه از هیجان یه عشق ممنوعه کیف میکنه و بیشتر بهش میچسبه. برای همین توصیه ام اینه که خانوما کلا خودشونو به بیخیالی بزنن چون این مردا ذاتشون همینه درست بشو نیستن فقط تهش یه زندگی از هم میپاشه