ادم با شخصیت کاری محترم و زنش بهش خیانت میکنه رابطه هم داره نه که فقط با گوشی باشه دوس پسراش هم متاهل هستن و شهر ما کوچیکه جوری که همه همدیگه رو میشناسن و کل شهر میدونن و شوهرش بدبخت بیچاره ادم دلش میسوزه الانم از دیروزه عکس های لختیش پخش شده دست ب دست همه شده و شوهرش از هیچی خبر نداره شوهرم با شوهرش فامیل نزدیکه و میگفت میخوام برم بگم زنت داره چه کارای میکنه ولی من نزاشتم گفتم شر میشه بنظرتون میزاشتم بره یا اینکه شوهرم گفت با پیج فیک ب شوهرش بگیم تا مارو نشناسه و عکس هاش بفرستیم برا شوهرش من راضی نشدم و خیلی دلمون برا طرف میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من شوهرش میدونه ولی قبول نمیکنه و انکار میکنه چندین نفر رو دیدم که میگم
یکی از همسایمون ب شوهره گفت شوهرش گفت زنه من این کاره نیس من بهش اعتماد دارم و رفت ب زنش گفت زنه اومد ماشین همسایه رو شیشه ایناش رو اورد پایین قشنگ پنجاه میلیون بهشون ضرر زد الان کسی جرعت نمیکنه بگه
نمیدونم واقعا چرا خدا برعکس میکنه شوهر منم بهم چندین بار خیانت جنسی و تلفنی کرد از لج شوهرم دو روز ...
خداروشکر ک آدم شده برات خوشحالم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
آخه نمیشه که میگه شهر کوچیکه همه میدونن چجوری خبر به گوش شوهرش نرسیده
شایدم میدونه ولی از بی عرضگی کاری نمیکنه
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
دنبالش نبودیم برادرشوهرم فرستاد گفت پخش شده و ما اخرین نفری بودیم که اون عکس رو دیدیم نگو چند ماهه عکس دست ب دست میشده و ادمای شهر ما جوری هستن که یه چیزی دستشون باشه امان نمیدن
این داستان خیانت خانوما هم داره زیاد میشه مثل اقایون متاسفانه.چون میگین تو شهر پیچیده، دیر یا زود شو ...
وقتی هرزه بودن تو ذات باشه فرقی نمیکنه که طرف مقابلش خوب باشه یا بد
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)