2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون ب شوهرش خیانت میکنه و شوهرش هم خیلی پسر خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 93 پست
کاریتون نباشه..قتل اینا میشه ها یوقت.خیلی خطرناکه.به شوهرت بگو بشینه سرجاش..به اون چه زبطی داره.اونه ...

کنار که نمیزاره بدتر میشه هی شوهرم هم حرف حالیش نمیشه ولی من همش باهاش حرف میزنم تا کاریش نباشه 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

آره بابا قیافه همشون هست یکیشون قهرمان قایقرانیه از پسرا

نه فیلم نیس عکسه پسره هم افتاده نصف صورتش و ما همه میشناسیمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلاً که میگن پلیس گرفتتشون هر چهار تا رو ، شوهره شکایت کرده خراب خانم ۱۳۷۶ تا سکه داره پسره برای هم ...

خدا ازشون نگذره خیانت ثابت بشه دادگاه باز مهریه میده ب زنه

خدا ازشون نگذره خیانت ثابت بشه دادگاه باز مهریه میده ب زنه

آره میده ولی طرفو اعدام کنن چجوری میخواد مهریه بگیره؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اون زن رو هم همین مردا از راه به در کردن...حالا ایمانش کم بود..یا سست عنصر بود...یا ساده بود.‌‌یا خل ...

میدونم چی میگی ولی ادم اگه خطا کنه یه بار دو بار من خودم یه بار خطا کردم و ب شوهرم گفتم ولی اون رابطه جنسی داشته و اصلا پشیمون هم نیست

شکایت کرده میگن پلیس دستگیر کرده هر چهار تا رو اون زن تبریزی رو چی شنیدی؟بچه هاش از رئیسش بودن الان ...

بچه هاش از رئیسش بوده شوهره چطور فهمیده

شما کاریتون نباشه خدا خودش بخواد رسواش میکنه قضیه این دختره رشتی رو شنیدید چجوری آبروش رفته؟ متاهل ب ...

اره من خبرشو شنیدم. متولد 76 عه و به همین تعداد هم شوهر بدبختش، مهرش کرده. عکسشو کنار شوهرش تو تلگرام گذاشته بودن. اون پسرا هم متاهل بودن.

اون پسره چرا از عمد پخش کرده؟

بچه هاش از رئیسش بوده شوهره چطور فهمیده

پسر کوچیکه کپی رئیس بوده یه روز رئیس با زنه میره بیرون پسر بزرگه به پدرش خبر میده مرده دیگه پیله میشه میره تست دی ان ای میگیره از بچه ها میبینه بله مال خودش نیست شکایت میکنه پای رئیس رو هم میکشه وسط ازونم آزمایش میگیرن میبینن بله بچه ها از اونن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁