ادم با شخصیت کاری محترم و زنش بهش خیانت میکنه رابطه هم داره نه که فقط با گوشی باشه دوس پسراش هم متاهل هستن و شهر ما کوچیکه جوری که همه همدیگه رو میشناسن و کل شهر میدونن و شوهرش بدبخت بیچاره ادم دلش میسوزه الانم از دیروزه عکس های لختیش پخش شده دست ب دست همه شده و شوهرش از هیچی خبر نداره شوهرم با شوهرش فامیل نزدیکه و میگفت میخوام برم بگم زنت داره چه کارای میکنه ولی من نزاشتم گفتم شر میشه بنظرتون میزاشتم بره یا اینکه شوهرم گفت با پیج فیک ب شوهرش بگیم تا مارو نشناسه و عکس هاش بفرستیم برا شوهرش من راضی نشدم و خیلی دلمون برا طرف میسوزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا ازشون نگذره خیانت ثابت بشه دادگاه باز مهریه میده ب زنه
آره میده ولی طرفو اعدام کنن چجوری میخواد مهریه بگیره؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
پسر کوچیکه کپی رئیس بوده یه روز رئیس با زنه میره بیرون پسر بزرگه به پدرش خبر میده مرده دیگه پیله میشه میره تست دی ان ای میگیره از بچه ها میبینه بله مال خودش نیست شکایت میکنه پای رئیس رو هم میکشه وسط ازونم آزمایش میگیرن میبینن بله بچه ها از اونن
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁