2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون ب شوهرش خیانت میکنه و شوهرش هم خیلی پسر خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 93 پست
شما کاریتون نباشه خدا خودش بخواد رسواش میکنه قضیه این دختره رشتی رو شنیدید چجوری آبروش رفته؟ متاهل ب ...

نه نشنبدم  فیلمش پخش کرد چیشد شوهرش چیکارش کرد

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ک درد بی درمون بگیره اون زن هرزه دلم برای اون مرد گرفت😭 من خودم خیانت دیدم الهی ک شوهر من و تم ...

گفته هات حرفای ته دل منم بود.ماشاالله به راستی درک وفهمتون ستودنی نیست. میدونی خائنان دراوج اعتمادخیانت میکنند..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

خوب دیگه شما مسئول اون قسمتش نیستید که کسی جرات می‌کنه یا نه ..بالاخره ی روزی متوجه میشه ..بهترین ک ...

اره حق با شماست 

عجب زنا برای یه لاشی جون میدن با یه آدم خوب خیانت شما دخالت نکنین بهتره خودتونو گیر نندازین

زنه هم خیلی بیشرفه

وای خب نکفتن شوهره بفهمه اینارو جرمیده

فعلاً که میگن پلیس گرفتتشون هر چهار تا رو ، شوهره شکایت کرده 

خراب خانم ۱۳۷۶ تا سکه داره پسره برای همین افتاده دنبال کارای قانونی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اون زن رو هم همین مردا از راه به در کردن...

حالا ایمانش کم بود..یا سست عنصر بود...یا ساده بود.‌‌یا خلاهای عاطفی و مالی داشت..و هزاران دلایل دیگر..درسته هیچ دلیلی توجیه خیانت نیس.

ولی بخدا همون اولش اون به اصطلاح نامردا از راه به درش ‌ کردن.

بخدا برا خودم بارها پیش اومده با اینکه متاهلم کلی از این نانردا اومدن سراغم و پیشنهادای بد دادن..

نه نشنبدم فیلمش پخش کرد چیشد شوهرش چیکارش کرد

شکایت کرده میگن پلیس دستگیر کرده هر چهار تا رو 

اون زن تبریزی رو چی شنیدی؟بچه هاش از رئیسش بودن الان قاضی حکم اعدام داده به هر دو 

شهرتون کوچیکه دیر یا زود خبر به خانواده پسره میرسه بهتره خودتونو قاطی نکنید

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الهی ک درد بی درمون بگیره اون زن هرزه دلم برای اون مرد گرفت😭 من خودم خیانت دیدم الهی ک شوهر من و تم ...

نمیدونم واقعا چرا خدا برعکس میکنه  شوهر منم بهم چندین بار خیانت جنسی و تلفنی کرد از لج شوهرم دو روز با یکی چت کردم و توبه کردم پشیمون شدم گفتم من باید پاک برم زیر خاک و از عذاب وجدان ب شوهرم گفتم که دو روز چت کردم  و یکم گریه کرد و از اون موقع اصلا دیگه خیانتی ندیدم چون میگفت که از خودم شرمنده شدم که باعث شدم زنم ب فکر انتقام بیوفته 

خب پسرا احمق بودن فیلم پخش کردن چ کاریه خب

فکر کردن مرده فقط حساب دختره رو میرسه خبر نداشتن برای خودشون هم بد میشه 

حالا اگه مرده خیانت کرده بود همه میگفتن بگو خودت جرش بده ال کن بل کن .من جای تو بودم با یه خط ناشناس ...

شوهر منم میگه بیا با پیج فیک بگیم و یه پسر داره بخاطر پسرش بگیم این یه خوبی حساب میشه ولی من میترسم