2777
2789
عنوان

آخه ما ملت چقدر با شعوریم....

987 بازدید | 83 پست

حتی راه نقد گردن و اعتراض ساده رو بلد نیستیم هی میکوبیم ب سر و کله هم دیگه..اعتقاداتمونو زیر سوال میبیریم و واخرش فوش فوش کاری...الان مصیبت ب این بزرگی وارد شده ی عده فقط بلدن عقده گشایی کنن...عزیز من اگه مردم دست ب دست هم بدنو کمک کنن ب همطنشون چ عیبی داره؟؟تو همه جای دنیا بلاد کفر هم ب هم دگه کمک میکنن نمونش اتش سوزی برج گرنفل لند ک خود شماها عکسشو ایجا گذاشتین و فرهنگ بااتی.خارجیارو ب رخمون کشیدین...بابا عزیزان ی ک زلزه هفت ریشتری اومده با کلی خسارت و زخمی و نابودی اونوقت ی عده میان خیلی راحت میگن دولت باید یک روزه همه چیو راست و ریس.کنه اخه مگه میشه؟؟؟خود امریکا نتونس با این همه ادعای جهان اولی چ و چو چ...اونوقت ایرانی ک توی این همه تحریم و فشاره...با این حجم زیاد این دسته حوادث طبیعی و غیر طبیعی...باید یکم صبور باشیم...اگه کمکی هم از دستمون بر میاد انجام بدیم ن اینکه داغ رو داغ اضافه کنیم...ب مردم امیدواری بدیم. ن اینکه ناامیدشون کنیم..بابا خونه های مردم اوار شدن روستا ها نایود شدن میلیاردها دلار خرج اینا..کم نیستا همه اینا باید بازسازی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باشيم!؟؟؟؟؟

صبور چي اخه 

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

من هیچ کاری با این ندارم که وظیفه ماهم هست کمک کنیم که درش اصلا بحثی نیست

ولی خیلی دلم میخواد بدونم از اون هزار هزار موکب که برای نمایش راه انداختن تو اربعین چرا چندتاشو تو روستاها نزدن؟

من هیچ کاری با این ندارم که وظیفه ماهم هست کمک کنیم که درش اصلا بحثی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم ...

اره....اینجاست که بایدبه نیتهاشک کرد....

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
صبور باشيم!؟؟؟؟؟ صبور چي اخه  

از بس از دردها جز عكس رد و بدل كردن كاري نكردند مردم وضعيت اينه! 

صبوري ديگه چيه، نوع جديد خفقانه فكر كنم . 🤨🤨

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من هیچ کاری با این ندارم که وظیفه ماهم هست کمک کنیم که درش اصلا بحثی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم ...

دارن میبرن 

موکب مازندران رو بردن واسه زلزله زده ها

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
از بس از دردها جز عكس رد و بدل كردن كاري نكردند مردم وضعيت اينه!  صبوري ديگه چيه، نوع جديد خفق ...

والله خفه شو كه ي وقت به عقيده كسي توهين نشه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم