2777
2789
عنوان

بیاید از کارایی که خانه داری رو براتون اسونتر کرده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 99 پست

هیچی همسرم جارو میزنه و دستمال کشی 

تو جمع کردن ظرفا کمک میکنه 

از ظرف شستن متنفر هست ولی گاهی میشوره بهترین کار بنظرم این از شوهرت بخوای کمکت کنه 

بخصوص اگر بچه داری دیگ حتما باید کمکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همسرم جارو میزنه و دستمال کشی تو جمع کردن ظرفا کمک میکنه از ظرف شستن متنفر هست ولی گاهی میشوره ...

چه خوب .شوهر من از در میاد داخل باید منتظر باشیم کورمون نکنه کمکش پیشکش😂

خب منم روزانه نظم میدم اما با بچه کوچیک کار سختیه .چون یه جا رو جمع میکنم برمیگردم میبینم دوباره ریخ ...

اگه هنوز کوچیکن باید یه فضا برای بچه ها ایجادکنین که هرچقدر دوس دارن اونجا ازادباشن و ریختوپاش کنن

و یادبدین وظیفه جمع کردنش باخودشونه وگرنه همه چی جمع میشه کلا 

توی پذیرایی و جاهای دیگه هم وسایلی که باعث ریختوپاش میشه مثل دکوری ها و لوازم ریز رو جمع کنین و توی کمد بذارین 

و یادبدین به کمدها حق ندارن دست بزنن

آشپزخونه هم براشون ممنوعه

اگه بزرگن که دیگه باید تاالان یادمیگرفتن  دیگه آموزش سخته

اطرافت رو خلوت کنسعی کن اصلا وسیله اضافی نداشته باشی چه تو کمد چه انباری چه کمد لباس و اتاق بچه هات. ...

انقدری ریختم بیرون که دیگه واقعا چیز اضافی ندارم اما دخترم از هر چیزی برای خرابکاری استفاده میکنه

چه خوب .شوهر من از در میاد داخل باید منتظر باشیم کورمون نکنه کمکش پیشکش😂

من از راه میرسه میکم جارو برقی بیار جارو بکش ،سرویس بهداشتیم بشور 

حرفی نمیزنه ،عادت کرده ،باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم دیگ کمک کن 

انقدری ریختم بیرون که دیگه واقعا چیز اضافی ندارم اما دخترم از هر چیزی برای خرابکاری استفاده میکنه

کلا بچه ها همینن اگر بخوای خونت مرتب باش باید کلا تمیز کنی و درخونه ام قفل کنی بری هتل که بچها نتونن بهم بریزن 

اطرافت رو خلوت کنسعی کن اصلا وسیله اضافی نداشته باشی چه تو کمد چه انباری چه کمد لباس و اتاق بچه هات. ...

دقیقا 

وسایل اضافه خونه رو شلوغ میکنه

و اینکه هر وقت حوصله داری غذا گذاشتنی حجم بیشتری پیاز سرخ کن کمی ش رو فریز کن

از بقیه هم برای تمیز نگه داشتن کمک بگیر مثلا تمیز کردن تخت هاشون

یا مرتب کردن کتاب هاشون

به مرور بهشون کارهای بیشتر بده من الان جاروبرقی و دستمال کشیدن و رو تختی ها و جا کفشی رو به بچه ها سپردم و اصلا دست نمیزنم 

🖤 
اگه هنوز کوچیکن باید یه فضا برای بچه ها ایجادکنین که هرچقدر دوس دارن اونجا ازادباشن و ریختوپاش کنن و ...

مناسفانه خونمون یک خوابه دخترم هر ویزیو کف سالن میریزه برای بازی .

دقیقا وسایل اضافه خونه رو شلوغ میکنهو اینکه هر وقت حوصله داری غذا گذاشتنی حجم بیشتری پیاز سرخ کن کمی ...

دخترم سه سال و نیمشه مرتب کردنش هم به درد نمیخوره فقط میریزه و میره .کوچیکی خونمون باعث این ریخت و پاشه فضا نداریم