2777
2789
عنوان

آخه ما ملت چقدر با شعوریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 83 پست
من هیچ کاری با این ندارم که وظیفه ماهم هست کمک کنیم که درش اصلا بحثی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم ...

شما هم خودتونو کشتید با این موکبا بابا موکبا مگه چندتا بودن تو اربعین بعدشم اکثرا مردمی بود

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

ای کاش توانایی و شرایط مالی اینو داشتم الان یه چادر میزدم اونجا ..چندتا دیگ  اش همونجا بار میزاشتم ..لااقل میتونستم برای یه وعده غذا کمک میکردم .

من یه پسر شیطونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شب یه تاپیک زده بودم که این همه زایرای اربعینو گذاشتین رو تخم چشاتون،کمی هم به مردم بی پناه کمک کنید، تا شب که من بیدار بودم تاپیک خیلی خوب و مودب و دوستانه جلو میرفتا، دیگه نمیدونم نصف شبی چی شده،تاپیکو تعطیل کردن🤔

عایا چرا🤔

پتو اب معدنی رسیده حتما ولی اگه مردم کمک کنن و بیشتر برسه بد اسیب دیده ها عالیتره

والا تو خبرا ميگن شصت درصد مردم همون پتو رو هم نداشتن تو سرما مردم كمك ميكنن به شرطي كه به دستشون برسه مثل بم نشه

الهي وربي من لي غيرك...
یعنی با کمک ماها خونه اونا بازسازی میشه؟ یسری خودشون خونه ندارن چطورخونه اونا رو بازسازی کنن؟ همه ...

ن عزیزم کی گفته ما باید خونه بسازیم ولی چ عالی میشه اگه ما کمک کنیم پتوی چیزی بیشتر ب اسیب دیده ها برسه اگه الان یکی دارن دوتا بشه..دولت هم ی کم دست باز بشه ب بقیه مسائل رسیدگی کنه برق اب اوارها مجروح ها....خونه های اسیب دیده راهای ازتباطی...

والله خفه شو كه ي وقت به عقيده كسي توهين نشه

فقط بايد وقتي نظر ميدن بدونن امروز سر پل ذهاب بود، كرمانشاه بود، فردا ممكنه تهران باشه، أصفهان باشه يا هر گوشه ديگه از كشور. اونوقت بازم حامي دولت ميشن؟؟؟  از قديم ميگن مرگ فقط براي همسايه نيست . 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

چرا پس از کمک های مردمی که میکنن دزدی میکنن دوستمون میگفتن تو زلزله بم کاپشن ها رو میخروختن یا پدرشون رفته گونی برنج بخره درشو که باز کردن نوشته تقدیم به مردم زلزله زده یا تو فروشگاه ها رو تن ماهی ها صلیب سرخ زدن 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
ن عزیزم کی گفته ما باید خونه بسازیم ولی چ عالی میشه اگه ما کمک کنیم پتوی چیزی بیشتر ب اسیب دیده ها ب ...

بله درسته 

ولی جمله آخرتوننوشته اینا باید بازسازی بشه 

فکر کردم منظورتون اینه با کمک مردمی باید بازسازی شه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

بچه ها ی عکس دیدم 

کلا نابودم 

حالم خرابه 

خراااب 

یعنی تا حالا هیچ عکسی ایتقدر داغونم نکرده بود😢😢😢😢

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

يه چيز ميگم نريزين سرم زلزله بم يادتونه حتما ما ١سال بعدش يه گونه برنج خريديم باز كه كرديم يه مقدار پول و يه پاكت نامه بود اون برا زلزله زده ها بود ولي ما خريديم اون برنجو

همه ي كمك هاي مردمي به دست اون بيچاره نميرسه حتي نصفشم نميرسه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين
چرا پس از کمک های مردمی که میکنن دزدی میکنن دوستمون میگفتن تو زلزله بم کاپشن ها رو میخروختن یا پدرشو ...

واييي ماهم برامون پيش اومد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين
من هیچ کاری با این ندارم که وظیفه ماهم هست کمک کنیم که درش اصلا بحثی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم ...

آخه اون پیاده روی اربعین بود می خواستن مشت گنده بزنن تو دهن آمریکا👊👊👊👊

روستای سرپل ذهاب چادر نمیخواد، زائر اربعین راحت باشه،مفت بره مفت بخوره مفت بخوابه مفت برگرده. زیارت قبول