حتی راه نقد گردن و اعتراض ساده رو بلد نیستیم هی میکوبیم ب سر و کله هم دیگه..اعتقاداتمونو زیر سوال میبیریم و واخرش فوش فوش کاری...الان مصیبت ب این بزرگی وارد شده ی عده فقط بلدن عقده گشایی کنن...عزیز من اگه مردم دست ب دست هم بدنو کمک کنن ب همطنشون چ عیبی داره؟؟تو همه جای دنیا بلاد کفر هم ب هم دگه کمک میکنن نمونش اتش سوزی برج گرنفل لند ک خود شماها عکسشو ایجا گذاشتین و فرهنگ بااتی.خارجیارو ب رخمون کشیدین...بابا عزیزان ی ک زلزه هفت ریشتری اومده با کلی خسارت و زخمی و نابودی اونوقت ی عده میان خیلی راحت میگن دولت باید یک روزه همه چیو راست و ریس.کنه اخه مگه میشه؟؟؟خود امریکا نتونس با این همه ادعای جهان اولی چ و چو چ...اونوقت ایرانی ک توی این همه تحریم و فشاره...با این حجم زیاد این دسته حوادث طبیعی و غیر طبیعی...باید یکم صبور باشیم...اگه کمکی هم از دستمون بر میاد انجام بدیم ن اینکه داغ رو داغ اضافه کنیم...ب مردم امیدواری بدیم. ن اینکه ناامیدشون کنیم..بابا خونه های مردم اوار شدن روستا ها نایود شدن میلیاردها دلار خرج اینا..کم نیستا همه اینا باید بازسازی بشه
من شب یه تاپیک زده بودم که این همه زایرای اربعینو گذاشتین رو تخم چشاتون،کمی هم به مردم بی پناه کمک کنید، تا شب که من بیدار بودم تاپیک خیلی خوب و مودب و دوستانه جلو میرفتا، دیگه نمیدونم نصف شبی چی شده،تاپیکو تعطیل کردن🤔
یعنی با کمک ماها خونه اونا بازسازی میشه؟ یسری خودشون خونه ندارن چطورخونه اونا رو بازسازی کنن؟ همه ...
ن عزیزم کی گفته ما باید خونه بسازیم ولی چ عالی میشه اگه ما کمک کنیم پتوی چیزی بیشتر ب اسیب دیده ها برسه اگه الان یکی دارن دوتا بشه..دولت هم ی کم دست باز بشه ب بقیه مسائل رسیدگی کنه برق اب اوارها مجروح ها....خونه های اسیب دیده راهای ازتباطی...
فقط بايد وقتي نظر ميدن بدونن امروز سر پل ذهاب بود، كرمانشاه بود، فردا ممكنه تهران باشه، أصفهان باشه يا هر گوشه ديگه از كشور. اونوقت بازم حامي دولت ميشن؟؟؟ از قديم ميگن مرگ فقط براي همسايه نيست .
چرا پس از کمک های مردمی که میکنن دزدی میکنن دوستمون میگفتن تو زلزله بم کاپشن ها رو میخروختن یا پدرشون رفته گونی برنج بخره درشو که باز کردن نوشته تقدیم به مردم زلزله زده یا تو فروشگاه ها رو تن ماهی ها صلیب سرخ زدن
زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟ گفت :نخریدند تمام شد!!!!
يه چيز ميگم نريزين سرم زلزله بم يادتونه حتما ما ١سال بعدش يه گونه برنج خريديم باز كه كرديم يه مقدار پول و يه پاكت نامه بود اون برا زلزله زده ها بود ولي ما خريديم اون برنجو
همه ي كمك هاي مردمي به دست اون بيچاره نميرسه حتي نصفشم نميرسه