2777
2789
عنوان

هوا انقد سرد هست ترک میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست
منم خیلی اعصابم داغون ازش حوصلم خونه سررفته دلم بیرون میخواد ی ثانیه تا سرکوچهدهم‌بخوام‌برم بچم کوچی ...

🤣🤣🤣

منکه الان‌سرکارم اونم با بچه ها خونه ست ولی ۶میرم خونه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد سرد شدهی نمه بارون هم زده🥹

خدا رو شکر

انقد از آلودگی مشهد امروز گفتن

مدارسم که تعطیل نکردن

ما قبل مشهد بودیم ۳سالی هست اومدیم شهرستان واسه خاطر کار‌همسرم 

سال به سال هوای مشهد بدتر میشه

تهران گرمه واقعا؟گفتم امشب کولر روشن نکنم دیشب یخ زدیم زیر کولرهوا خیلییی خوبه

صبح گرمه شب ای یذره بهتر شده ولی آجی این هوای آبان نیست..الان باید یخ بزنیم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقا نه ی قطره بارونی نه سردی هوا نه چیزیانگار تابستون خداروشکر یکم شبا خنک شده فقط

همونم شکر.........حالا میگن آذر شاید بارون بیاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تهران گرمه واقعا؟گفتم امشب کولر روشن نکنم دیشب یخ زدیم زیر کولرهوا خیلییی خوبه

چرا سرمایی نیستین؟

من همین الان بافتنی پوشیدم و همه پنجره ها رو بستم تو تهران

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
صبح گرمه شب ای یذره بهتر شده ولی آجی این هوای آبان نیست..الان باید یخ بزنیم

من حتی آبان برفی یادمه الان حتی ابر هم نمیاد😔

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چرا سرمایی نیستین؟من همین الان بافتنی پوشیدم و همه پنجره ها رو بستم تو تهران

شبا سرده 

من پنجره رو میبندم بخوابیم پسرم کوچولوعه با همسرم با تیشرت شلوارک میخوابن من پتو میکشم