دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم
همه دکتری که بد نیستن بالاخره بینشون کساییمهست که سواد بالایی دارن من بارداری راحتی داشتم تو نه ماه بارداریم سه بار مسافرت رفتم تا روز اخر باشگاهمو میرفتم کارای خونه رو انجام میدادم و سرکارمم میرفتم روززایمان از اداره اومدم رفتم ورزشکردم دوش گرفتم کارای خونه رو کردم زنگ زدم شوهرماومد رفتیم بیمارستان و بنظرم اینا همش به لطف دکترمه فوق العاده به روز و باسواد هستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه دکتری که بد نیستن بالاخره بینشون کساییمهست که سواد بالایی دارن من بارداری راحتی داشتم تو نه ماه ...
دقیقا
منم یکی از دوستام کنار یه دکتر زنان دکتر تغذیه هم میرفت تو کل بارداریش فقط شکمش بزرگ شده بود کل بدن مثل قبل بود ورزشم میکرد کنارش بعد بارداری بدنش آخ نگفت
دقیقامنم یکی از دوستام کنار یه دکتر زنان دکتر تغذیه هم میرفت تو کل بارداریش فقط شکمش بزرگ شده بود کل ...
منم سه ماه بعد از زایمانم دوباره خطای شکمم پیدا شد انگار که نه خانی اومده ونه خانی رفته ، تا هفت ماهگی تو ادارمون کسی نفهمید باردارم😁
دکترم خیلی حواسش بود از همونروزاولبم گفت نری بشینی سرسفره بگی من حالا دو نفرم باید قد دونفرغذا بخورما کلا سیصد کالری بیشتر لازم داری تا چهار ماهگیم نباید وزن اضافه کنی
شما مشکلتون پولیه که باید خرج کنید نه بی سوادی دکترا...باید بگم که این خرجا بعد زایمان دو برابر سه ب ...
😳😳😳😳چ داستانایی سر هم میکنید ادم از درد دل کردن پشیمون میکنید انگار ما نمیدونیم بارداری و بچه داری خرج داره ما پولدار نیستیم عزیزم ولی اونقدری هستیم ک برای این ازمایشا و این چیزا مثلأ برای سلفری رفتم نیلو چند بارم تو پستام گفتم ک بهترین جاها رفتم و نتیجه نگرفتم حالا چ برای بارداری چ برای چیزای دیگه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊