دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم
طرف هفت سال درس میخونه چهار سال تخصص میخونه ده تا دوره خارج از کشور شرکت میکنه که اخرش یه نفر یخاطر اینکه معلوم نیست رفته پیش دکتر درمانگاهشون بیاد بگه همه دکترا احمقن و سواد ندارن😂😂😂
بسلامتی بچه اول یا دوم؟ بچه اول خیلی راحتتره اصلا برای من قابل قیاس بابچه دوم نبود.البته دومی وزنشم بالاتر بود.اما درکل برای دومی اذیت شدم. الان یکماه و نیمشه.