2777
2789
عنوان

ینی ی بچه خیلی فسقلی داره رسمأ منو سرویس میکنه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 104 پست

اسی  کاش بارداری نوبتی بود

یبار خانم 

یبارآقا😄😁

البته من فک میکنم  اگه اینطوری هم بود دلم نمیومد همسرم زجر بکشه میگفتم اینبار خودم باردار میشم😂

راستی منم تازه رفتم تو ماه ۷ دهنم سرویس شده  پشتم خیلی درد میکنه  گودی کمر هم دارم باید فقط طاق باز بخوابم چون واسه نی نی ضرر داره 

البته من دومی رو باردارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا فک‌کردی دکتر باید معجزه بکنه ؟؟؟ در حد توانش و علمش قراره کمکت کنه همین بعضی چیزا چاره ای ...

نخاستم معجزه کنه ولی حداقل با تشخیص لشتباهشون آدمو ب گمراهی نبرن بااون تشخیصی ک تو ان تی دادن گفتن مشکوک ب سندروم داون هست من چند ماهه دارم استرس میکشم ک نکنه درست گفتن بااینکه تو سلفری چیزی نبود گفتن همه چی خوبه

نخاستم معجزه کنه ولی حداقل با تشخیص لشتباهشون آدمو ب گمراهی نبرن بااون تشخیصی ک تو ان تی دادن گفتن م ...

تشخیصشون اشتباه نبوده که 

فقط مشکوک شدن 

خواهر شوهر منم همینطوری شد مشکوک شدن و آزمایش داد و بعد گفتن خوبه مشکل خاصی نیست 

خودا😂😂😂😂😂😂

😅😅😅آخرش تسلیم شدن دیگه، گفتم باشه پسرم تو بزرگ شدی تو دلت نی نی بزار😂

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
مرسی گلم همچنین پسر شمارو .. دقیقآ منم هروقت خجالت میکشه همین کارو میکنه

عزبزدلم♥️♥️😘

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
مرسی گلم همچنین پسر شمارو .. دقیقآ منم هروقت خجالت میکشه همین کارو میکنه

عزبزدلم♥️♥️😘

نخاستم معجزه کنه ولی حداقل با تشخیص لشتباهشون آدمو ب گمراهی نبرن بااون تشخیصی ک تو ان تی دادن گفتن م ...

خب عزیزم برای اطمینان بوده دیگه ازمایش هست و ممکنه خطا داشته باشه ، الان باید خوشحال باشی که سلفری گفته چیزی نیس 

اسی کاش بارداری نوبتی بودیبار خانم یبارآقا😄😁البته من فک میکنم اگه اینطوری هم بود دلم نمیومد همسر ...

واقعأ فرق نمیکنه بچه دار شدن نوبتی هم بود باز ماهم سرویس میشدیم مثل شوهر من شاید ب اندازه من زجر نمیکشه ولی اونم میگه از وقتی باردار شدی ۵۰تومن خرج شده تازه من فقط دو نوبت دارو خریدم ولی دیدم نمیتونم بخورم با سونو و ازمایش و این چیزا تازه مثلأ من دکترم نمیرم

تشخیصشون اشتباه نبوده که فقط مشکوک شدن خواهر شوهر منم همینطوری شد مشکوک شدن و آزمایش داد و بعد گفتن ...

ن ببین این تشخیص اشتباهه من از چنتا دکتر پرسبدم خب دلیل اینکه عدد ان تی بالاعه چیه همه گفتن دستگاه سونو جایی ک رفتی تنظیم نبوده ب روز نبوده ازمایشگاهتم از رو سونو عدد ان تی رو زده چون باید سونو بدی ببری بدی ب ازمایشگاه دیگه 

واقعأ فرق نمیکنه بچه دار شدن نوبتی هم بود باز ماهم سرویس میشدیم مثل شوهر من شاید ب اندازه من زجر نمی ...

شما مشکلتون پولیه که باید خرج کنید نه بی سوادی دکترا...

باید بگم که این خرجا بعد زایمان دو برابر سه برابر و بیشتر میشه

توانشو ندارید؟ قبل از بارداری باید براش فکر میکردید