دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم
اینهمهوعلمپیشرفت کرده برای چی.شما باید بری دکتر چکاپ بشی از هر لحاظ.من ماه هفت بارداری ضربان قلبم بالا رفت با چکاپ فهمیدم قند بالا دارم که با دارو به زود دنیا اومدن بچهدخطر رفع شد.اگه نمیفهمیدم خطرناک بود
خطای پزشکی هست نمیشه انکار کرد ولی خطا نهایت سی درصد ۷۰درصد درمان درست دارن.مشکل شما اینه دکتر با تش ...
والا نمیدونم چی بگم بلأخره اینجوریام نیست هروقت خاستم برم دکتر ی مقدار پرس و جو کردم چقدر تو همین نی نی سایت گشتم ببینم دکتر خوب کیه ولی شایدم شانس منه ن خودم ن خانوادم شانس از دکتر نیاوردیم
محاله!!دکتر خوب زیاد داریممنتها درد و دل قضیه اش با توهین به جامعه پزشکی فرق دارهچطور بهت میگن پول خ ...
من نمیدونستم شما دکتری وگرن توهین نکردم 🤣🤣🤣انقدر جبهه نگیرید دکترا کین ؟؟؟امثال این دختره ک درخاست کرده بود بدون کنکور پزشک بخونه عزیزم کل تاپیک رو بخونی متوجه میشی من توهین نکردم من تجارب شخصیمو گفتم بااین تجربیاتی ک داشتم توقع داری بیام بگم واااای خدا منو این همه خچشبختی محاله بااین پزشکای اطرافم
دیگه اینکه شما نخاستی هزینه کنی و دکتر خوب نرفتی و نتیجه نگرفتی تقصیر جامعه پزشکی نیست!!!
🤣🤣🤣🤣اینم ک من نام بردم کجاها رفتم مثلأ ی سرچ بزنی ازمایشگاه نیلو کجاس و چجوری و هزینه هاش چجوریه متوجه میشی ولی شما نمیفهمید تقصیر من نیست برای امثال شماها ک چهارتا جمله ساده منو متوجه نمیشید خب معلومه ک این دکترا خیلی براتون با سواد و بت هستن