2777
2789
عنوان

ینی ی بچه خیلی فسقلی داره رسمأ منو سرویس میکنه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 104 پست
😳😳😳😳چ داستانایی سر هم میکنید ادم از درد دل کردن پشیمون میکنید انگار ما نمیدونیم بارداری و بچه دا ...

محاله!!

دکتر خوب زیاد داریم

منتها درد و دل قضیه اش با توهین به جامعه پزشکی فرق داره

چطور بهت میگن پول خرج نمیکنی بهت فشار میاد ولی توقع داری توهین کنی کسی حرفی نزنه??

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اینهمهوعلم‌پیشرفت کرده برای چی.شما باید بری دکتر چکاپ بشی از هر لحاظ.من ماه هفت بارداری ضربان قلبم بالا رفت با چکاپ فهمیدم قند بالا دارم که با دارو به زود دنیا اومدن بچهدخطر رفع شد.اگه نمیفهمیدم خطرناک بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محاله!!دکتر خوب زیاد داریممنتها درد و دل قضیه اش با توهین به جامعه پزشکی فرق دارهچطور بهت میگن پول خ ...

والا خودش اومده میگه دکترا همه بیسوادن و بدرد نخور ولی کسی جرات ندارع بگه پول خرج نمیکنی سریع بهش برخورد 

پسر ۴ ساله من دیروز کلی گریه کرده، می‌دونی چرا؟میگه مامان چرا خدا فقط می‌زاره دخترها بچه تو دلش بزار ...

ای جان 😍 😍 🤣🤣🤣

چقدر شیرینه این فسقلی خدا نگهدارش باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

ای جان 😍 😍 🤣🤣🤣چقدر شیرینه این فسقلی خدا نگهدارش باشه

قربونت برم ممنونم😅🤗خدا عزیزانت رو حفظ کنه انشالله.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خطای پزشکی هست نمیشه انکار کرد ولی خطا نهایت سی درصد ۷۰درصد درمان درست دارن.مشکل شما اینه دکتر با تش ...

والا نمیدونم چی بگم بلأخره اینجوریام نیست هروقت خاستم برم دکتر ی مقدار پرس و جو کردم چقدر تو همین نی نی سایت گشتم ببینم دکتر خوب کیه ولی شایدم شانس منه ن خودم ن خانوادم شانس از دکتر نیاوردیم

محاله!!دکتر خوب زیاد داریممنتها درد و دل قضیه اش با توهین به جامعه پزشکی فرق دارهچطور بهت میگن پول خ ...

من نمیدونستم شما دکتری وگرن توهین نکردم 🤣🤣🤣انقدر جبهه نگیرید دکترا کین ؟؟؟امثال این دختره ک درخاست کرده بود بدون کنکور پزشک بخونه عزیزم کل تاپیک رو بخونی متوجه میشی من توهین نکردم من تجارب شخصیمو گفتم بااین تجربیاتی ک داشتم توقع داری بیام بگم واااای خدا منو این همه خچشبختی محاله بااین پزشکای اطرافم

من نمیدونستم شما دکتری وگرن توهین نکردم 🤣🤣🤣انقدر جبهه نگیرید دکترا کین ؟؟؟امثال این دختره ک درخاس ...

دیگه اینکه شما نخاستی هزینه کنی و دکتر خوب نرفتی و نتیجه نگرفتی تقصیر جامعه پزشکی نیست!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دیگه اینکه شما نخاستی هزینه کنی و دکتر خوب نرفتی و نتیجه نگرفتی تقصیر جامعه پزشکی نیست!!!

🤣🤣🤣🤣اینم ک من نام بردم کجاها رفتم مثلأ ی سرچ بزنی ازمایشگاه نیلو کجاس و چجوری و هزینه هاش چجوریه متوجه میشی ولی شما نمیفهمید تقصیر من نیست برای امثال شماها ک چهارتا جمله ساده منو متوجه نمیشید خب معلومه ک این دکترا خیلی براتون با سواد و بت هستن 

اسی گذشته از همه اینا حتما برو برای دردات دکتر خدایی نکرده خدایی نکرده اگر عفونت داشته باشی باعث زای ...

ببین هیچ ترشحی ندارم اگرم داشته باشم آبکی و سفید ینی شبیه عفونت نیست ولی درد زیر دلم انگار عفونته اگرم عفونت ادراری باشه مگه نباید سوزش داشته باشم؟؟؟

ببین هیچ ترشحی ندارم اگرم داشته باشم آبکی و سفید ینی شبیه عفونت نیست ولی درد زیر دلم انگار عفونته اگ ...

آره معمولا عفوتت ادراری سوزش هم داره اما درد شدید لگن و زیر شکم هم ممکنه عفونت باشه 

به خاطر همین میگم یه سر بری دکتر ضرر نداره خیالت راحت میشه

من که میرفتم دکتر اروم میشدم بس که دکترم ماه بود فقط بهم آرامش میداد