2777
2789
عنوان

پیرپسر

83 بازدید | 13 پست

فیلمی بودکه سلیقه ماایرانیها نبود ما کلا سینمامون به طنز عادت کرده همچنین مخاطبین ولی ارزش هنری داشت وشاید ازنظر خیلیا بی معنی بود ولی اقتباس از یه کتاب خیلی معروف بود و تو فضای خارج هم توجشنواره ها موفق بوده..کلا فیلم چرت یا مضخرفی نبود ولی سلیقه مانبود.من به شخصه دوسش داشتم ولی ناراحت میشم وقتی میبینم بعضیا یه سری فیلم که ارزش هنری ندارن وچرند محضن رو میبینن وتعریف میکنن بعد میان توهین میکنن صرف اینکه سلیقشون نبوده

عشق من نترس...برقص...

سلیقه من بود بنظرم واقعا قشنگ بود اما روحیم باهاش سازگار نبود واقعا حالم بد شد اونایی هم که میگن بد بوده روحیه گوگولی دارن دوست ندارن بدونن بعضی از ادم ها انقدر بدن و جامعه انقدر تاریک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه من بود بنظرم واقعا قشنگ بود اما روحیم باهاش سازگار نبود واقعا حالم بد شد اونایی هم که میگن بد ...

دقیقا..خیلیا میگفتن این عادی سازیه فلانه...درصورتی که تو جامعه هست فقط حالاخداروشکر توزندگیای ما نیست وما ازش دوریم

عشق من نترس...برقص...

خوب واقعا چرت بود! دلیل نمیشه چون بازی چند تا از بازیگراش خوب بوده بگیم فیلم عالی بوده! مگه چند درصد جامعه همچین زندگی کثیف و تهوع آوری دارن! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خوب واقعا چرت بود! دلیل نمیشه چون بازی چند تا از بازیگراش خوب بوده بگیم فیلم عالی بوده! مگه چند درصد ...

وقتی فیلم میبینیم طرف صاحب ۴تاشرکته ودرگیر پولشویی و زن وایناست مگه میگیم چنددرصد ازجامعه این زندگی رودارن؟فیلم باید ارزش هنری داشته باشه که این فیلم داشت ولی خب اینکه سلیقه شما نباشه دلیل برچرت بودنش نیست

عشق من نترس...برقص...

سلیقه ای نیست عزیز من این فیلم شرافت و انسانیتو زیر سوال برده نه سرگرم کنندس نه دردی از جامعه دوا میکنه

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

سلیقه ای نیست عزیز من این فیلم شرافت و انسانیتو زیر سوال برده نه سرگرم کنندس نه دردی از جامعه دوا می ...

عزیز بقیه فیلمای سینمای ایران دقیقا چه دردی از جامعه دوا کرده؟!!

عشق من نترس...برقص...

کجاش ارزش هنری داشت واقعا؟

اول ازهمه داستان فیلم خیلی نزدیک به کتاب برادران کارامازوف بود اقتباسی ازش بود مورد دوم بازیگری قوی مخصوصاپورشیرازی بود.همچنین فیلم اشاره های روانشناختی داشت وداشت به بخش تاریک جامعه میپرداخت.حتی موسیقی اخر فیلم هم مرتبط باسناریوی فیلم بود وهیچ چیزی اضافه یا همینجوری بی ربط نبود

عشق من نترس...برقص...