2777
2789

دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو  دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر که باید بری واسه همه یه جور نیست

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

پسر ۴ ساله من دیروز کلی گریه کرده، می‌دونی چرا؟

میگه مامان چرا خدا فقط می‌زاره دخترها بچه تو دلش بزارند ، من هم می‌خوام بچه بزارم دلم دنیا بیاد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
وقتی به دنیا بیاد هم میگی قربون دوران بارداری

اخه واقعأ چجوری ممکنه اینو بگم؟؟؟خب میگن هیچی بالاتر از سلامتی نیست من الان جسمم داغونه ولی اون موقع دیگه فقط سختی بچه داریه

خب گلم دکتربرو

به اون بنده خدا آسیب نرسون

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دکتر که باید بری واسه همه یه جور نیست

من الان ۲۸سالمه فقط ی بار ی دکتر تونست سرماخوردگیه منو درمان کنه سرماخوردگی دیگه ی بیماریه خیلی عادیه این دکترا انقدر احمقن ک مامانمم حتی کشتن هیچ رقمه تا حالا بدردم نخوردن ی بار رفتم بهترین دکتر پوست ۷سال پیش ۵۰۰تومن دارو داد بهم صورتم ب قدری بد شد ک حد نداشت

شاید اگه دکترمیرفتی علت دردات مشخص میشد و اینهمه دردنمیکشیدی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤