دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم
شاید اگه دکترمیرفتی علت دردات مشخص میشد و اینهمه دردنمیکشیدی
رفتم دکتر برام سونو نوشت همون ان تی بد ی ازمایشگاه شخصی هم خیر سرم رفتم نتیجه گفت بچه مشکوک ب سندروم داون هست مجبور شدم سلفری بدم ۷تومن پیاده شدیم حالا پولش ب جهنم میدونی چقدر من عذاب کشیدم؟؟؟بدم گفتن هیچی نیست همین الانم استرس دارم ک بچم سالم نباشه و میگم نکنه اون ان تی درست بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا چرا فککردی دکتر باید معجزه بکنه ؟؟؟ در حد توانش و علمش قراره کمکت کنه همین بعضی چیزا چاره ای نداره راهی نداره دکترم خدا پیغمبر نیس ، اما الان برای سلامتی لون بچه که مسئولشی باید بری ، نکنه میخوای زایمانم خودت تنها انجام بدی؟؟؟ البته که دردهای بارداری راه چاره ای نداره من خودم الان اواخر بارداریمه و انواع دردهای استخوانی و نفس تنگی و همه چی رو دارم تجربه میکنم
پس وقتی زایمانت رسید خودت نودتو سزارین کن خود مادر من تو بیمارستان فوت کرده ولی مریضی ش قابل درمان ن ...
من از الان همه تلاشم اینه طبیعی زایمان کنم بخون برای دوستم نوشتم ک تو ان تی تشخیص اشتباهشون چیکار کرد باهام تا کی باید تاوان تشخیص اشتباهشونو بدم ادم عاقل چند بار از ی سوراخ گزیده میشه
من از الان همه تلاشم اینه طبیعی زایمان کنم بخون برای دوستم نوشتم ک تو ان تی تشخیص اشتباهشون چیکار کر ...
دکتر یه جای دیگه برو
ولی سطح کلسیم بدنتو با غذاهای طبیعی بالا ببر
مکمل اینام بخور
نخوری احتمال سندروم بالا میره ک
بعدا میگی پرا خدا بچه ی ناسالم بهم داد
علم ولسه این وقتاس
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه