2777
2789
عنوان

ینی ی بچه خیلی فسقلی داره رسمأ منو سرویس میکنه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 104 پست

همه دکتری که بد نیستن بالاخره بینشون کساییم‌هست که سواد بالایی دارن من بارداری راحتی داشتم تو نه ماه بارداریم سه بار مسافرت رفتم تا روز اخر باشگاهمو میرفتم کارای خونه رو انجام میدادم و سرکارمم میرفتم روز‌زایمان از اداره اومدم رفتم ورزش‌کردم دوش گرفتم کارای خونه رو کردم زنگ زدم شوهرم‌اومد رفتیم بیمارستان و بنظرم اینا همش به لطف دکترمه فوق العاده به روز و باسواد هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دکتری که بد نیستن بالاخره بینشون کساییم‌هست که سواد بالایی دارن من بارداری راحتی داشتم تو نه ماه ...

دقیقا

منم یکی از دوستام کنار یه دکتر زنان دکتر تغذیه هم میرفت تو کل بارداریش فقط شکمش بزرگ شده بود کل بدن مثل قبل بود ورزشم میکرد کنارش بعد بارداری بدنش آخ نگفت 

واقعادارین درحق دکترابدمیگین ان شالله که تاعمردارین نه خودتون ونه بچتون نه خانوادتون راهی بیمارستانانشین خداازدکتراراضی باشه دخترموبهم برگردوندندادم تانبینه نمیفهمه دکتراچقدزحمت میکشن

درموردمادرتونم عمردست خداست شایدحکمتی توکارخدابوده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
میگفتی مامان والا ماهم دلمون میخواست 😂😂😂

اتفاقا گفتم😅گفتم ای کاش میشد، میگفتم بابا برات یه نی نی بزاره دلش بیاره...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
واقعأ فرق نمیکنه بچه دار شدن نوبتی هم بود باز ماهم سرویس میشدیم مثل شوهر من شاید ب اندازه من زجر نمی ...

آره خب بچه خرج داره 

من همیشه میگم  خدایا فقط سالم باشه

آرم این همه زجر میکشه  یا خرج میکنه 

خستگی تو تنمونه نمونه

دقیقامنم یکی از دوستام کنار یه دکتر زنان دکتر تغذیه هم میرفت تو کل بارداریش فقط شکمش بزرگ شده بود کل ...

منم سه ماه بعد از زایمانم دوباره خطای شکمم پیدا شد انگار که نه خانی اومده و‌نه خانی رفته ، تا هفت ماهگی تو ادارمون کسی نفهمید باردارم‌😁

دکترم خیلی حواسش بود از همون‌روز‌اول‌بم گفت نری بشینی سر‌سفره بگی من حالا دو نفرم باید قد دونفر‌غذا بخورما کلا سیصد کالری بیشتر لازم داری تا چهار ماهگیم نباید وزن اضافه کنی 

اتفاقا گفتم😅گفتم ای کاش میشد، میگفتم بابا برات یه نی نی بزاره دلش بیاره...

والا بخدا😂😂من قول میدم جاش برم سرکار خونهرو هم خودم تمیز میکنم غذاهم میپژم اون فقط تو دلش بزاره😂😂

شما مشکلتون پولیه که باید خرج کنید نه بی سوادی دکترا...باید بگم که این خرجا بعد زایمان دو برابر سه ب ...

😳😳😳😳چ داستانایی سر هم میکنید ادم از درد دل کردن پشیمون میکنید انگار ما نمیدونیم بارداری و بچه داری خرج داره ما پولدار نیستیم عزیزم ولی اونقدری هستیم ک برای این ازمایشا و این چیزا مثلأ برای سلفری رفتم نیلو چند بارم تو پستام گفتم ک بهترین جاها رفتم و نتیجه نگرفتم حالا چ برای بارداری چ برای چیزای دیگه

من الان ۲۸سالمه فقط ی بار ی دکتر تونست سرماخوردگیه منو درمان کنه سرماخوردگی دیگه ی بیماریه خیلی عادی ...

همون سرما خوردگی اگه درمان نشه ریه عفونی میشه و بیچاره میشی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من الان ۲۸سالمه فقط ی بار ی دکتر تونست سرماخوردگیه منو درمان کنه سرماخوردگی دیگه ی بیماریه خیلی عادی ...

حتما دکتر بدرد بخور نرفتی

چطور من دوتا بارداری داشتم زیرنظر متخصص خوب

و مشکلی هم نبود خداروشکر??

طرز تفکر عوض کن

وگرنه طبق حرف خودت مجبوری تو خونه زایمان کنی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
از قدیم گفتن هرکی دکتر خودشه بالاتر توضیح دادم این عمرو کردم هیچ خیری از دکتر ک ندیدم هیچ مامانمم گر ...

خطای پزشکی هست نمیشه انکار کرد ولی خطا نهایت سی درصد ۷۰درصد درمان درست دارن.مشکل شما اینه دکتر با تشخیص خوب پیدا نمیکنی

پدر من بیمار بود با تشخیص اشتباه تا مرز سکته رفت ولی باز یک دکتر با تشخیص درمانش کرد.اگه دکتر درمان نمی‌کرد معلوم نبود چه اتفاقی میفته