تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس| خواننده 🎼| برنامه نویس👩🏻💻|بسکتبالیست⛹🏻♀|گلف🏌🏻♀| آشپز👩🏻🍳| شمارهدوز🪡| در حال یادگیری انیمیشن سازی🌈 عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻🌾°🌤A girl with big goals°
من زن داداشم بد دلمو شکست. اون موقع ها نوجوون بودم خیلی دلم شکست از ته قلبم نفرینش کردم الهی خدا جوابتو بده
۱۷ ساله در حسرت یه بچه است دکتری نبوده نره دارو گیاهی نبوده نره پنج بار ای وی اف ای یو ای فایده نداره که نداره
دل شکستن تاوان داره
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️