2777
2789
عنوان

مشکل زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست

کوهی از مشکلات روانی رو به دوش میکشم از شدت ناراحتی این موضوع تا سر حد مرگ میرم 

مشکلات درون خانوادگی خیلی زیاد هست جبران ناپذیر 

و مشکلاتی از قبیل نگرانی برای آینده تحصیل ازدواج 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بخریم و با خوشی توش زندگی کنیم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
هیی روزگار مشکلاتم زیادهسالم باشه آزمایشمجهزیم بدون جنگ آماده شهبرم خونه خودم زودتر

و اینکه شوهرم بهم اعتماد داشته باشه

و دیگ تمام

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

مشکلم فقط اینه که بچه تو شکمم دختر نباشه انشاالله خدا برام بخواد پسر باشه

یادمه وقتی باردار بودم هروقت صدا اذان می‌شنیدم ناخودآگاه گریه ام می‌گرفت و پیش خدا التماس میکردم بچه ام پسر باشه(به دلایل شخصی )شب و روزم فقط دعا بود وقتی دنیا اومد و فهمیدم دختره دنیا رو سرم خراب شد ولی الان از خودم و رفتارام خجالت میکشم و دخترم تمام زندگیمه و همش میگم گور بابای بقیه😁