دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 193 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 653 پست خودمم تا حدودی هستم 1404/08/14 | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2990 برون گرا اجتماعیقد متوسطتوی خانواده 4 الی 5 نفره قد بلندم بله عزیزمکنکور چی قبول میشم تجربی ام
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 193 نهه ریاضی بودم ورزشکارم نیستم حسام دخول شدن
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 193 قد بلندم بله عزیزمکنکور چی قبول میشم تجربی ام دارو
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18910 پوست گندمیمو متوسطبله درسته. بنظرت تخصص میگیرم یا ن ؟چ تخصصی حس میکنی اگه اره؟ دانشجوی پزشکی هستم. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23832 آدم خوبیه .. بین کانادا انگلیس المان حس میکنی کما مهاجرت تحصیلی میکنم و با چه شخصیتی ازدواج میکنم؟حس و شخصیت سینا چیه بهم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23832 دارو شخصیت ظاهری اخلاقی و حس سینا به من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 193 درسته. بنظرت تخصص میگیرم یا ن ؟چ تخصصی حس میکنی اگه اره؟ دانشجوی پزشکی هستم. ن بلافاصلهبله زنان
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18910 راجب منم بگو😘کنکور چی قبول میشم؟ تجربی هستی؟ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2990 بین کانادا انگلیس المان حس میکنی کما مهاجرت تحصیلی میکنم و با چه شخصیتی ازدواج میکنم؟حس و شخصیت سینا ... فعلا مهاجرت نمیکنی حقیقتش اینارو نمیدونم اونو فکر کنم گفتم بهت بالاتر🤍
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23832 مرسی عزیزم 😘علاقه ندارم اصلا 😄 فیزیو پیرا میاری بچه هم دوست داری اعصاب نداری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18910 ن بلافاصلهبله زنان چند سال بعد حدودا؟ منظورم بعد ۷ سال هست. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.