2777
2789
عنوان

مشکل زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
به نظرتون مشکل من مسخرس

نه من مث تو ام و میدونم مشکلت چقدر بزرگه و فکر و اعصابتو خورد کردهو داغون طوری که دوست داری یا خودتو بکشی یا شوهرتو یا اون بچه رو😁😁

درکت میکنم منم مث تو ام شوهرم خیلی با بچه ی خواهرش بازی میکرد میدونی من چیکار کردم فقط دو بار انجامش دادم و اثر کرد

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وقتی باردار بودم هروقت صدا اذان می‌شنیدم ناخودآگاه گریه ام می‌گرفت و پیش خدا التماس میکردم بچه ...

خدا حفظش کنه امیدوارم منم بتونم با خودم کنار بیام چون ان تی بهم گفت احتمالا دختره عکس سونو گذاشتم یه خانم گفت صددرصد دختره

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

نه من مث تو ام و میدونم مشکلت چقدر بزرگه و فکر و اعصابتو خورد کردهو داغون طوری که دوست داری یا خودتو ...

واییی دقیقا منم دلم میخاد بکشمو همه رو دیشب گفتم چاقو بردارم اول شوهرمو بکشم بعد اون بچه رو بعدم خودم رو یعنی همش به مرگش فگر میکنم خیلی مشکلم بزرگ شده خیلی چیکار کردی تو؟

واییی دقیقا منم دلم میخاد بکشمو همه رو دیشب گفتم چاقو بردارم اول شوهرمو بکشم بعد اون بچه رو بعدم خود ...

😁😁😁حالا واقعا یه بلایی سر خودتون نیاری هااا

من شوهرم بشدت بچشو دوست داره خیلی خیلی زیاد خیلی، بعدش طوری که ما اول عقدمون میرفتم خونشون به اون بیشتر از من توجه میکرد منم حسودیم میشه واقعا بعد میگرفتم بلند میشدم با بچه بازی میکردم خیلی زیاد طوری که یا بار وسط دنبال بازی شوهرم بلند شد بازی کنه من اصلا بهش توجه نمیکردم بعد بهم شوهرم گفت هیی من اینجام تو چرا با این بازی میکنی

منم هیچی نگفتم و ادامه دادم، من فقط دو بار اینکارو انجام دادم 

و دقیقا کاری که باعث حسودیم میشد رو بهش نشون دادم و انجام دادم تا اونم حسودیش بشه، 

ولی بازی فیلمی نبود باید یه جوری باهاش بازی کنی و بخندی که توجه سمتت بیاد و وقتی اومد تو نشون بده که تو ام میتونی حرصشو در بیاری

واس من جواب داد نمیگم دیگ دوسش نداره نه ولی دیگ بیشتر از من به اون توجه نمیکنه🤣🤣🤣

😁😁😁حالا واقعا یه بلایی سر خودتون نیاری هااامن شوهرم بشدت بچشو دوست داره خیلی خیلی زیاد خیلی، بعدش ...

پال من ایتجوری نیس میره خونشون اونو برمیداره میاره خونمون یا مثلا از سر کار میاد اول میره خونه اونا میرتش خونمون و کل روز خونه ماست 

پال من ایتجوری نیس میره خونشون اونو برمیداره میاره خونمون یا مثلا از سر کار میاد اول میره خونه اونا ...

خب چه فرقی داره

همین کارو بکن حالا واسه چن بار اگرم جواب نده که عیبی نداره

اما اینجوری واضح داری کارشو بهش نشون میدی