بچه ها من ۳۴ سالمه تا الآن ۴,۵ تا خواستگار داشتم که همه بعد جلسه اول رفتن و دیگه پیداشون نشد منم حقیقتش تصمیم گرفتم به هیچ عنوان خواستگار سنتی راه ندم و هر کی معرفی کرد به یه بهانه ای رد کنم
براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الآن یه خانمی تو آشنایان هست هر از گاهی کیس ازدواج معرفی میکنه نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم یه وقت ممکنه قسمت بشه از یه طرفم میگم قرار بود قسمت بشه تا الآن شده بود بیشتر از این خودمو کوچیک نکنم
براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
تو بفهم ک چرا رفتن خب مثلا خواهرم مجرد ک بود چون اصلاح نکرده بود قشنگ نبود چهرش تا ازدواج کرد اصلاح کرد همه میگفتن چ خوشگلی اگ اصلاح میکرد مطمئنا خواستگار هاش نمیرفتن