2777
2789
عنوان

تموم زن ها از من بدشون میاد

173 بازدید | 16 پست

بچه ها من خیلی به بقیه محبت میکنم و واقعا رفتارم باهاشون خوبه ، مثلا چندتا از دوستامو با اینکه اونا برای من تالا هیچ کاری نکرده بودن، من برا تولداشون سورپرایزشون کردم ولی اونا فقط یه تشکر معمولی کردن حتی جبران نکردن که هیچ تمایل هم نداشتن باهام در ارتباط باشن، یا مثلا خواهرام بهشون زنگ میزنم و حتی بد هم باهام صحبت میکنن ازشون چیزی به دل نمیگیرم ولی اصلاااااا خوششون نمیاد باهام رفت و آمد داشته باشن، به هر دوستیمم میگم بیا با شوهرامون بریم بیرون نمیان.. فقط زنونه بعضی اوقات میان. نمیدونم چیکار کنم؟ خیلی حس تنهایی دارم، چرا رفتارشون اینجوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس حوصله خودشم نداره.

محبت افراطی هم نکن که به جای جاذبه بیشتر دافعه داره‌. وقت اضافی داری برای خودت و همسرت بذار

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم خودت چه حسی داری که اینطور باهات رفتار میکنن؟

نمیدونم واقعا دلیلش چیه، مهربون رفتار میکنم و منعطف که یه موقع دلخور نشن، ولی خوششون نمیاد با شوهرامون بریم

سعی کن فاصله‌ت رو با ادما حفظ کنی تو روابطت زیادی بچسپی یا سر یه چیزی اصرار کنی که بریم بیرون و….طرف احساس بدی بهش دست میده و ازت دوری می‌کنه

یکم خودتو بگیر و سعی کن به ادما فضا بدی بهت نزدیک بشن

ببین زمونه عوض شده ادما سرد شدن هرچقدر بیشتر محبت کنی پرو و وقیح تر میشن البته همه اینطور نیستنا ولی بدبختانه تو زندگی من اکثرا همینطورن  

احساساتتو برای یه سری ادم رهگذر بدرد نخور خرج نکن نمیگم‌محبت نکن نه اصلا میگم شورشو در نیار تعادل داشته باشه همین 

محبتتو بذار برای ادمای درست و قدرشناس نه هر ادم بیخودی

نمیدونم واقعا دلیلش چیه، مهربون رفتار میکنم و منعطف که یه موقع دلخور نشن، ولی خوششون نمیاد با شوهرام ...

ببین من اینم قبول دارم مهربونی زیاد بعضیارو زیاده خاه میکنه

عزیزم بخش بعدی رو متوجه نشدم؟