2777
2789

چندماهی بود با یه پسری اشنا میشدم این تابستون الکی بی دلیل رابطه رو توی بلاتکلیفی ول کرد رفت فک کن اخرین پیامش نوشته بود فعلا یعنی حتی خدافظی نکرده بود و منو بلاک کردش من یه ماهی کلافه بودم به زور جلو خودمو گرفتم ولی بعد یه ماه دیدم نمیشه بهش زنگ زدم با یه شماره دیگه طرف تا صدامو شنید شروع کرد هرچی از دهنش دراومد بهم‌گفت بهم‌گفتش ک‌بزرگ ترین اشتباه زندگیش بودم رفتم رو مخش برگشت بم گفتش ک بیا پول بدم بت برو پیش تراپیست دست اخرم گفت تهرانم میرم با یه دختر تهرانی اشنا شم تورو میخوام‌چیکار الان ۲ماه گذشته به قدری پشیمونم ک زنگ زدم بهش مدام صداش و حرفاش تو گوشم میپیچه🫠این حرفا انقد سنگینی کرده بودم بهم گفتم اینجا بگم‌شاید یکم سبک شدم🫠💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اصلا ۳روز قبلش باهم بیرون بودیم فک کن حلقه ازدواج نشونم میداد ک انتخاب کنم

چی بگم

خل وضعه حتما

توهم ناراحت نباش

برا حس بلاتکلیفی خودت‌زنگ زده بود

اونم بیشعور بوده اینجوری جواب داده

مهم نیست

چی بگمخل وضعه حتماتوهم ناراحت نباشبرا حس بلاتکلیفی خودت‌زنگ زده بوداونم بیشعور بوده اینجوری جواب داد ...

ببین هی به خودم‌میگم برا اینکه تکلیفم روشن شه زنگ زدم بازم صداش تو‌گوشم‌میپیچه خیلی تحقیرم کرد

بابا اصلا بعدا فهمیدم دروغ‌گفته بود همینجا شهر خودمونه

خب چه بهتر اینجور آدما به درد نمیخورند تو روابطت محتاط باش حیفه خودت و الکی اذیت کنی 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

دلیل اینکه زنگ زدی شاید این باشه 

تو دنبال دلیل میگشتی تا بفهمی چرا کات کرد بلاکت کرد

تا دلیل بفهمی خودت سرزنش کنی

ولی عزیزم تو بهترینی دنبال دلیل نباش

سگ ولگرد ادم تا جایی همراهی میکنه بعدش میده

اره فدات شم

ببین هی به خودم‌میگم برا اینکه تکلیفم روشن شه زنگ زدم بازم صداش تو‌گوشم‌میپیچه خیلی تحقیرم کرد

درکت میکنم خیلی سخته

زمان بگذره بهتر میشی

ولی اگرم زنگ نزده بودی خود خوری میکردی چی شده چرا اینجوری کرد

ولی الان مطمئن شدی ادم نبوده

و باید خوشال باشی شناختیش

خب چه بهتر اینجور آدما به درد نمیخورند تو روابطت محتاط باش حیفه خودت و الکی اذیت کنی

اره اصلا بدترین تجربم بود به حدی ک میترسم بخام با کسی اشنا شم دوباره

درکت میکنم خیلی سختهزمان بگذره بهتر میشیولی اگرم زنگ نزده بودی خود خوری میکردی چی شده چرا اینجوری کر ...

فدات شم مرسی❤️اره الان خیلی بی احساس شدم نسبت بهش فقط از حرفاش ناراحتم 

دلیل اینکه زنگ زدی شاید این باشه تو دنبال دلیل میگشتی تا بفهمی چرا کات کرد بلاکت کردتا دلیل بفهمی خو ...

اره اصن خودمم همش گفتم زنگ میزنم تکلیف روشن شه اصلا نزاشت من حرف بزنم ک تا صدامو‌شنید شروع کرد داد زدن و توهین و تحقیر باورت میشه نیم ساعت حرف زدیم یه کلمه نزاشت من حرف بزنم