2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمایی که میگن واسه خاطر یه عکس.... فلانمگه نمیدونید حس ما زنا چقد قویهصدردصد چیزی هستاما گریه اینا ...

مدرک که نمیتونم پیدا کنم

صبح تا شب باهمن تو شرکت

دیگه میرسه خونه می‌خوابه

نیازی نیست باهم تماس تلفنی داشته باشن، اونجا حرفاشونو می زنن

بعدم من میگم اینا که تو عکس جلو همه انقدر بی پروا راحتن وای به حال مخفی کاری، ببین قبلش باهم چجوری حرف میزنن که جرات میکنن تو عکسی که همه با فاصله ایستادن اینجوری به هم بچسبن

کاربر قدیمی
نمیخواستم راحت با این قضیه کنار بیام که جلوتر بره

به شوهرت بفهمون دلیلی نداره به جز تو باکسی صمیمی باشه و قربونت برم و فداتشم چه غلطیه ک یه زن دیگ بخاد به شوهرت بگ یا شوهرت به اونا محل کار جای کارکردنه نه عکس و قربون صدقه اصلا شاید اون زنیکه چشم داره برو شرکت چشماشو دراربهترین ورژن خودتو نشونش بده شاید فک کنه اصن مجرده شوهرت

مدرک که نمیتونم پیدا کنمصبح تا شب باهمن تو شرکتدیگه میرسه خونه می‌خوابهنیازی نیست باهم تماس تلفنی دا ...

نمبتونه شغلش عوض کنه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
به شوهرت بفهمون دلیلی نداره به جز تو باکسی صمیمی باشه و قربونت برم و فداتشم چه غلطیه ک یه زن دیگ بخا ...

از این میسوزم که میدونه متاهله

دختره خارج بزرگ شده ولی تو همون خارجم دختر مجرد به مرد متاهل نمی‌چسبه

اون همه دختر تو عکس هست چرا به اونا نچسبیده

چرا به بقیه مردا نچسبیده

تو همه لوکیشنا باید کنار شوهر من باشه؟

کاربر قدیمی

تا هفته قبل اگ میگفتی میگفتم دختره دیونه س ولی الان نه. بیشتر بهش دقت کن. 

هفته پیش بازار بودم عطر خریدین ی خانم دیگ هم داشت انتخاب میکرد. ی آقایی هم باهاش بود بعد چند دقیقه و چند تا تست اقا یکم دور شد از ما. دوبارع خانم ی عطر پسندید سرشو برد بالا دنبال اقا گشتن اقا ک اومد عطر زد به دستش گفت چطوره.  اونم گف خوبه ی چی بخر و اینا همچنان خانمه داشت انتخاب میکرد. منم گفتم همسرتون ک خوشش اومد بگیر خوبه. یهو دیدم میگه این الان بره خونه خانمش میگه با کی بودی تو اینقد بو عطر زنونه میدی. تاززززه فهمیدم همکار شرکتن بعد جلسه یه سر اومده بودن خانم عطر بخره. 

همه پیام‌هاروخوندم خیییلیاگفتن یه چیزعادیه تومحل کار زن ومرد باهم صمیمی باشن،،،اصلا دلیلی نداره این صمیمیت مگه رفتن تفریح،،محل کار اسمش روشه،،جای کارکردن نه دل وقلوه دادن،،

والا همین صمیمیت زن ومرد دوروز دیگه گندش درمیاد،،نکنید این کارو