2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 150 پست

چقدر باید نر جماعت بی بته و بی لیاقت باشن ک زن و بچشو ول کنن و یکی دیگه رو زاپاس نگه دارن 

از همه بدتر اونی ک بند آب نمیده هم ب زنش محبت میکنه هم دنبال هرزه هاس ..خدایا 

اونایی ک دستشون جایی بند نیست برا اثبات امنیت و آرامش زندگیش خودت رسوا کن .

خصوصا تکلیف زندگی من 

ک سنم داره میره بالا ولی بخاطر اینکه اطمینان کامل ندارم قید مادرشدن رو زدم ... .خدایا خودت زودتر رسوا کن کمتر عذاب بکشم انگاری مسخ شدم بلاتکلیف و تنها 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این میسوزم که میدونه متاهلهدختره خارج بزرگ شده ولی تو همون خارجم دختر مجرد به مرد متاهل نمی‌چسبها ...

همون غلط کرده کثافت هرزه چ دلیلی داره بچسبی به مردغریبه اصلا حتی اگ‌چیزیم بینشون نباشهدرحدهمون همکار یعنی انقد راحتن ک بخان بچسبن بهم من جای تو بودم گوشی رو خورد میکردم توسرش من شوهرم آشپز یه مدت رستوران داشتیم بهش میگفتم ک اگ بخای بایکی ازمنشیات گرم بگیری یا به اسم صدات کنن همونجارو روسرتون خراب میکنم یبار خودمم اونجابودم همکارش فامیلی شوهرم یکم سخته گفت آقای فلانی به اسم کوچیک صدازد منم همون لحظه شوهرموبااسم فامیلیش صدازدم و ب خانومه گفتم ک فامیلیشون سخته ولی عادت میکنی

به نظر من با خیلی چیزا بستگی داره. 

اول اینکه آیا تا الان از همسرت خیانتی دیدی یا نه؟ اگه ندیدی ممکنه مساله خاصی نباشه و صرفا یه رابطه همکاریه.. توی محیط کار متاسفانه آقایون خیلی در مورد همکارای خانمشون حرف میزنن و زیر نظر دارن و طبق گفته های خودت چون این خانم خارج رفته و مجرده و به قول شوهرت سطحش بالاست،  آقایون افتخار می دونن که اگه با این خانم صمیمی بشن و شاید همسرت هم بدش نیاد با این خانم گرم بگیره به همین خاطر نزدیکش شده.. 

خیانت نه، اما رفتار نادرست آره.. 

اسی خودتو اذیت نکن این جور مواقع باید محکم باشی با قاطعیت حرف بزنی

بگو مطمئن باش اگه چیزی بینتون باشه یا حتی صمیمیت بیخودی داشته باشین خدا یه روز  آشکارش میکنه چرا؟؟

چون خدا  این روابط رو دوست نداره

اونوقت دیگه هر مشکلی تو زندگیمون پیش اومد مقصر صد در صدش خودتی

بگو و صحنه رو ترک کن

بزار فکراشو بکنه