2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 150 پست
به خود همسرم گفتم که مطمئنم خیانت نیست اگر خیانت بود یک لحظه هم اینجا نمی موندمناراحتیم از اینه چه ج ...

متاسفانه اینجور آدم ها زیادن.اگه از همسرت مطمانی زیاد گیر نده فقط خودتو اذیت میکنی.اول زندگیت هست مثبت فک کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از محل کارش باهام تماس نمیگیره هر وقتم من زنگ بزنم میخواد سریع قطع کنه، محبت کلامی هم اصلانداره

چه بگویم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بقیه میگن عکس نزاشتهشما کجا عکسو دیدی🤔خود اسیم میگن عکس تو گوشی شوهرمه

گفتم ایرادی در این عکس ندیدم

یعنی نزدیک ایستادن در عکس

نه خود عکس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خانمایی که میگن واسه خاطر یه عکس.... فلان

مگه نمیدونید حس ما زنا چقد قویه

صدردصد چیزی هست

اما گریه اینا درست نمیشه تو باید یه مدرک محکم پیدا کنی

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

من با این چیزاش کنار اومدمهمدیگه رو زن و مرد با جون صدا میزننبدوم هم ناهار نمیخورنقربونت برم و فدات ...

اسی من همه پیامارو خوندم وشاید ناراحتت کنه امااتفاقی ک پیش افتاده دعا کن چیزی نباشه امااگرم بود خداروشکرکن ک بچه نداشتی ....واینکه یه زن هیچوقت الکی حساس نمیشه وحسش دروغ نمیگ ببین من همشو داشتم کنارمیومدم باهاشون تااینک گفتی رفته ددر و جواب نمیده که اصلاخوشم نیومدبااینکه نمیشناسم بجای اینکه غصه بخوری اول بروپیگیری کن طوری که شوهرت شک نکنه یعنی هیچی ب روش نیارازش مدرک جمع کن فعلا کاری بابچتم نداشته باش اول مطعمن شو امیدوارم که بعداتاپیک بزنی بگی ک اصلااشتباه فک کردی و نی نیتونو بغل کنین