2777
2789
عنوان

بیایین شوهرمو ارزیابی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 61 پست
شوهر منم همین طوری میکردباید ببینی دردش چیهشوهر من دردش تمیزی خونه بود و هست....و کم بودن رابطه جنسی ...

اصلا دردش مشخص نیس چون دردی نیس اصلا! چیزی هم نمیگه بفهمم مرضش چیه 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی هر حرف عشقولانه بهت زد باور نکن مهم اینه تو زندگی بهت نشونش بده، شوهر من قبل عقد رمانتیک ترین ...

اگه بعد دنیا اومدن بچتچن اینجوری شده میشه حدس زد انگار دیگه ترس از دس دادنتو نداره  فکر میکنه دیگه هر جور بتازونه بخاطر بچه کوتا میای و تم نمیزنی 

ی تایم مشخص کن مثلا دوماه دقیقا دقیقا دقیقا. مثل خودش رفتار کن  تمام حواست ب خودت و بچت باشه یجوری تو خونه نادیده بگیرش خودش باورش بشه وجود نداره بعدش ببین چجوری سمتت میاد 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
به تجربه میگم زیربار مسولیت نرفته براهمین

من از اولش گفتم دیدم اهمیت نمیده مجبور شدم کارامو خودم بکنم، حتی برای دوران عقدمم کم گذاشتن عروسی هم نگرفتن کرونا بهانشون شد حتی خرید عروسی نکردن یه دست لباس خونه نخریدن فقط یه سرویس و حلقه و نشون چادر عقد هم خودم گفتم گرفتیم!

اگه بعد دنیا اومدن بچتچن اینجوری شده میشه حدس زد انگار دیگه ترس از دس دادنتو نداره فکر میکنه دیگه ه ...

من دقیقا مثل خودش میشم میبینم بدتر شده

شوهرت یا مشکلاتش زیاده افسردس فکرش درگیرهوگرنه چرا اینقدر بی حوصلستمشکلشو از ریشه پیدا کن

الان قسطاش زیاده ولی از اول ازدواجمون که قسط نداشت همین بود

این پشت کردن خوابیدن بده؟😅من موقع خواب پشتمو میکنم به همسرم چون اینطوری سریع تر خوابم میره نکنه بهش ...

منم بسمت بچم میخوابم پشتم بهشه ولی آخه میگم چرا پشت میکنی میگه عادتمه در صورتیکه قبل بچم من اون سمت تخت میخوابیدم شوهرم اینوری پشت میکرد می‌خوابید!

منم بسمت بچم میخوابم پشتم بهشه ولی آخه میگم چرا پشت میکنی میگه عادتمه در صورتیکه قبل بچم من اون سمت ...

این موضوع مهمی نیست

من خودم وقتی سمت همسرمم اذیتش میکنم و سر ب سرش میزارم دیگه ترجیح میدم وقتایی کا خستس پشت کنم بهش 🫠

فکر کنم یکمم حساس شدی و ریز شدی

حتما حتما یه مشاورخوب پیدا کن اول خودت برو وبعد هم سعی کن باهمسرت برو احساس کردم شما به عقایدشون احترام نمیزاری بالاخره همسرشما ازیه سری چیزا خوشش نمیاد یااینکه مادرش هرتیپی داره به خودش مربوطه وشماقبلا هم میدونستی ولی ازدواح کردی پس حق نداری اینجور بگی روستایی وفلان 

امیدوارم مشکلتون ازراه منطقی حل کنید 🧡

اون جایی که برا بنرا میخواستی ازش پول بگیری خیلی حرکت زشتی بودبقیه ش حق با توئه

آخه بنرا برای شوهرم نبود پول هم برای شوهرم نبود،کلی وقت گذاشتم چقدر ایرادات الکی گرفت چقدر اعصاب خرد کنی کرد سرشون منم گفتم بده بیرون گفت نه منم گفتم اینهمه اذیتم کردی پولشو بده

هر کی هر حرف عشقولانه بهت زد باور نکن مهم اینه تو زندگی بهت نشونش بده، شوهر من قبل عقد رمانتیک ترین ...

ما ن  اشناشدیم باهم برا ازدواج  خیلی خودخواه بود هرکار اشتباه تقصیر من باید مینداخت 

مسیر اشتباه میرفتیم صدبار میگفت چرا بحرفت گوش دادم 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

نمیدونم بخدا قسم که من هیچکاری نکردم جز خوبی، فکرکنم چون خودشون مال روستان و ما نه ،حسودی میکنهمثلا ...

اها اینو کینه دارن اکثرا

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩